Sursød rødbedesalat
SPONSORERET indhold

Sursød rødbedesalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
17. feb. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(2-3 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Trækketid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
500 g røde, gule eller stribede rødbeder
1 usprøjtet appelsin
10 g frisk ingefær
1-2 spsk honning eller sirup
1-2 spsk citronsaft eller æbleeddike
salt og peber
evt. frisk koriander eller bredbladet persille

  1. Lav en skål med isvand. Skræl rødbederne og skær dem i papirtynde skiver – brug et mandolinjern eller en skarp kniv. Læg skiverne i isvand og lad dem trække 20 min.
  2. Vask appelsinen og riv skallen fint. Rør den sammen med appelsinsaft og revet ingefær og smag til med honning/ sirup, citronsaft/eddike, salt og peber.
  3. Hæld rødbederne på et dørslag og lad dem dryppe godt af. Vend dem i dressingen og tilsæt evt. koriander- eller persilleblade.