Svinekotelet med stegt pære, svampe og perlebyg
SPONSORERET indhold

Svinekotelet med stegt pære, svampe og perlebyg

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Virkelig nem og lækker aftensmad.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
17. nov. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
Total: 25 min

Ingredienser

200 g perlebyg (eller en anden slags hele kerner, f.eks. hvede)
4 svinekoteletter
salt og peber
20 g smør
100 g svampe, f.eks. champignons eller tragtkantareller, skåret i mindre stykker
4 små pærer, skåret i mindre stykker
20 g smør
4 stilke bladselleri, skåret i tynde skiver
3 spsk æbleeddike
1,5 dl fløde.

Sådan gør du:

Kog perlebyg efter anvisningerne på posen.

Krydr svinekoteletterne godt med salt og peber og steg dem på panden i smør, ca. 4-8 min. på hver side afhængig af størrelsen. Tag koteletterne af panden. Kom svampe og pærer på, og brun dem godt af. Skru ned for panden, og tilsæt smør samt bladselleri. Kom eddiken på panden efter et par min, og lad den dampe halvt væk. Rør til sidst fløde i, og smag til med salt og peber.

Vend perlebyg med resten af garnituren og servér sammen med svinekoteletten. Pynt med lidt bladselleri på toppen.