Opskrift på tartar af røget makrel
SPONSORERET indhold

Tartar af røget makrel

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
02. jun. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 20 min

Ingredienser

 

Ca. 200 g røget makrel uden skind og ben
1 spsk provencesennep – dijon
1 lille, hakket skalotte- eller rødløg
1 bdt dild – gem lidt til pynt
2 spsk afdryppede kapers
1 dl udkernet, friskhakket agurk
salt, friskkværnet peber.
4 tykke skiver rugbrød.
1 bdt radiser.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    410 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    17 %
  • Kulhydrat:
    53 %

Pluk makrelkødet groft ned i en skål. Tjek det for yderligere ben.
Rør og smag det til med alle øvrige ingredienser – brug en gaffel, det er nemmest. Anret den rørte makrel på store skiver rugbrød og servér med radiser.