SPONSORERET indhold
Tartar af røget makrel
4 |
Total: 20 min
Ingredienser
Ca. 200 g røget makrel uden skind og ben
1 spsk provencesennep – dijon
1 lille, hakket skalotte- eller rødløg
1 bdt dild – gem lidt til pynt
2 spsk afdryppede kapers
1 dl udkernet, friskhakket agurk
salt, friskkværnet peber.
4 tykke skiver rugbrød.
1 bdt radiser.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:410 Kcal
-
Fedt:30 %
-
Protein:17 %
-
Kulhydrat:53 %
Pluk makrelkødet groft ned i en skål. Tjek det for yderligere ben.
Rør og smag det til med alle øvrige ingredienser – brug en gaffel, det er nemmest. Anret den rørte makrel på store skiver rugbrød og servér med radiser.
TIP
Anden varmrøget fisk, som f.eks. laks kan tilberedes på samme måde.