Tærte med gulerod og rødbede
SPONSORERET indhold

Tærte med gulerod og rødbede

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En farverig og lækker tærte.

Af: Sandra Leigh Draznina Foto: Jes Buusmann
02. jan. 2012 | Opskrift | Hjemmet
4-6 portioner

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Koge/bagetid: 45 min.
Ikke fryse-egnet
1 pakke tærtedej (250 g)
250 g gulerødder
250 g rødbeder
1 spsk farin
1 spsk citronsaft
25 g smør
21/2 dl vand
salt og peber
2-3 æg
citronskal og persille

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Læg tærtedejen i en form, prik den med en gaffel og forbag den ca. 15 min.
  3. Skær de skrællede grønsager i tynde strimler eller riv dem groft.
  4. Smelt farin, citronsaft og smør i en gryde og tilsæt grønsagerne. Vend dem godt rundt og tilsæt vand, salt og peber. Lad det simre 5 min. og hæld det i en skål til afkøling.
  5. Pisk æggene sammen og vend dem i grønsagerne. Fyld det i tærtebunden og bag tærten ved 200 grader i ca. 25 min.
  6. Drys med fintrevet citronskal og hakket persille ved servering.