Tarteletter med fjerkræstuvning
SPONSORERET indhold

Tarteletter med fjerkræstuvning

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Jutta Rømert, Hanne Bloch og Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard, Peter Kam, Jesper Glyrskov og Jes Buusmann
27. okt. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: 45 min.
Ikke fryse-egnet
(8-10 tarteletter)
1 lille kylling
2 tsk salt pr. liter kogevand
1 løg, delt
1 lille porre, delt
1 lille dåse asparges, evt. også 125 g friske grønne brøndkarse eller dild
Stuvning:
2 spsk smør
2 spsk mel
1 dl kyllingesuppe
1 dl aspargeslage
1 dl piskefløde
1 æggeblomme
salt og peber
6-8 tarteletter

  1. Bring kyllingen i kog med vand, der dækker.
  2. Skum og tilsæt salt, løg og porre. Lad det koge i ca. 45 min., eller til det er mørt.
  3. Tag det op af gryden og fjern skind og ben. Skær kødet i småterninger og si suppen.
  4. Stuvning: Smelt smørret og rør det sammen med melet. Spæd med kyllingesuppe og aspargeslage.
  5. Kom fløden i og bring til kogepunktet.
  6. Pisk æggeblommen sammen med lidt af den varme stuvning. Hæld tilbage i gryden. Stuvningen må ikke koge herefter.
  7. Kom fjerkræ- og aspargesstykker i og smag til med salt og peber.
  8. Varm tarteletterne i ovnen og kom først stuvningen i lige inden servering. Pynt med lidt grønt.