Opskrift på thaigryde med havtaske
SPONSORERET indhold

Thaigryde med havtaske

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En klassisk thaigryde med helt ny smag. Nu med havtaske og rosenkål.

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
06. jan. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

3 stænglercitrongræs
1 tomme stykke ingefær
1 tomme stykke galangarod
2 fed hvidløg
1 rød chili
10 limeblade
2 spsk neutral olie
3 stjerneanis
2 spsk rejepasta
500 g rosenkål
500 g havtaskefilet
1 dåse kokosmælk
3 spsk Fish Sauce
2 tsk maizena
50 g ristede cashewnnødder
frisk chili og koriander

Sådan laver du thaigryde

1. Pil de yderste grove blade af citrongræsstænglerne, og hak den hvide del fint. Kasser den grønne ende. Hak ingefær, galangarod, hvidløg, chili og limeblade fint. Varm olien i en gryde og kom de friskhakkede krydderier i. Tilsæt stjerneanis og rejepasta og steg i 2 min.

2 Gør rosenkål klar: fjern de yderste blade og skær det nederste af stokken af. Del hvert rosenkål i halve. Skær fisken i grove stykker.

3.Hæld kokosmælken i og derefter Fish Sauce. Jævn saucen med Maizena rørt op i en smule vand. Tilsæt fisk og rosenkål. Lad retten simre i 5-8 min til fisken er gennemvarm. Smag saucen til med salt eller ekstra Fish Sauce.

4. Servér med cashewnødder, friskhakket chili og korianderblade.