Toast med rygeostcreme og asparges
SPONSORERET indhold

Toast med rygeostcreme og asparges

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Supernemme og smukke små toasts. Nyd dem inden maden, eller brug dem som forret. Top evt. med friskpillede rejer, og beregn 3 toasts til hver, hvis du bruger dem som forret.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
27. jun. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

12 stk.

½-1 groft flute
olivenolie
hvidløg
salt

Rygeost:
175 g rygeost
2 spsk tyk yoghurt
1 bundt grønne asparges
lidt citronsaft
1 tsk revet citronskal (øko)
3-4 spsk god olivenolie
1 håndfuld kørvel
salt
peber

Sådan gør du

Skær flutet i tynde skiver (ca. 12 styk). Dryp dem med en smule olivenolie, og grill dem på en varm grill eller grillpande. Gnid de varme, sprøde brød med hvidløg, og krydr med salt.

Rør rygeost med yoghurt. Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og kassér den. Lav tynde strimler af aspargesene med en tyndskræller, og vend strimlerne med lidt citronsaft, citronskal, olivenolie og lidt plukket kørvel.

Smør de små toasts med rygeostecreme, top med asparges og kørvel, og krydr med salt og peber.

Servér straks.


PRØV OGSÅ: 5 skønne sommersalater