Opskrift på tortellini med laks
SPONSORERET indhold

Tortellini på under en halv time

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
09. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

250 g store tortellini eller ravioli med spinat og ricotta
125 g friskbælgede ærter
100 g babyspinat
½ dl syrnet fløde 9%
1 spsk reven skal af ubehandlet citron
200 g varmrøget laks plukket i grove stykker
1 bdt dild eller kørvel.
400 g brød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    500 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    23 %
  • Kulhydrat:
    57 %

Sådan gør du

Kog tortellini eller ravioli efter anvisningen på pakningen, bland ærterne ved det sidste minut og afdryp begge dele, inden det vendes med spinat, syrnet fløde, citronskal samt laks og dild eller kørvel. Servér med brød.