Opskrift på tortellini med laks
Foto: Andreas Wiking Tortellini med laks

Opskrift på tortellini med laks

Tortellini på under en halv time

printer Print
plate 4

250 g store tortellini eller ravioli med spinat og ricotta
125 g friskbælgede ærter
100 g babyspinat
½ dl syrnet fløde 9%
1 spsk reven skal af ubehandlet citron
200 g varmrøget laks plukket i grove stykker
1 bdt dild eller kørvel.
400 g brød.

Energi pr. person:
500 Kcal
Fedt:
20 %
Protein:
23 %
Kulhydrat:
57 %

Sådan gør du

Kog tortellini eller ravioli efter anvisningen på pakningen, bland ærterne ved det sidste minut og afdryp begge dele, inden det vendes med spinat, syrnet fløde, citronskal samt laks og dild eller kørvel. Servér med brød.

Se, hvad vi ellers skriver om: Nem aftensmad, Pastaretter, Italiensk mad og Hovedret