Trifli med balsamicocreme
SPONSORERET indhold

Trifli med balsamicocreme

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
28. jun. 2012 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
15 min.
Kogetid:
5 min.
Ikke fryse-egnet
2 tsk majsstivelse
1 dl fløde
1 bæger pasteuriserede æggeblommer
1/2 tsk vaniljesukker
1/2 dl hvid balsamico
1/2 dl vand
1/2 dl sukker
10 g smør
250-300 g friske bær
6-8 sprøde kager

  1. Rør majsstivelse og fløde sammen i en skål og tilsæt æggeblommer og vanilje.
  2. Kom balsamico i en lille gryde og kog det igennem et par min.
  3. Tilsæt vand og sukker og kog, til sukkeret er opløst.
  4. Pisk den kogende lage i æggeblommerne og hæld det tilbage i gryden.
  5. Pisk det over varmen, til det lige når kogepunktet.
  6. Tag gryden af varmen, pisk det kolde smør i og hæld cremen i en skål til afkøling.
  7. Anret den kolde creme med friske bær og sprøde kager.