Tunbøf opskrift
SPONSORERET indhold

Tunbøf med svampe og pesto

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Trine Hahnemann Foto: Lars Ranek
25. sep. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

4 tunbøffer
150 g østershatte
2 spsk vindruekerneolie
salt og friskkværnet peber
4 skiver brød
1 spsk olivenolie
50 g rucola.

 

Pesto:
2 store bdt frisk basilikum
1 fed hvidløg hakket
1 spsk pinjekerner
1 dl olivenolie
50 g revet parmesanost
lidt citronsaft
salt og friskkværnet peber.

Sådan gør du

Pluk basilikumbladene af stilkene og kom dem i en blender sammen med hvidløg og pinjekerner, parmesan og olivenolie. Blend til pestoen er lind, smag derefter til med citronsaft, salt og peber.
Salt må først kommes i til sidst for at undgå, at pestoen bliver bitter og brun.

Skær 4 runde skiver ud af brødskiverne og rist dem, fordel på fire tallerkner, steg tunbøfferne to minutter på hver side, så er de stadig medium indeni. Skal de være gennemstegte, skal de have 4 minutter på hver side. Læg tunbøfferne på brødene, kom 1 spsk pesto oven på hver bøf. Sauter østershattene i nogle minutter på en tør pande, kom oven på pestoen og slut af med rucola, server straks.