Opskrift på tunsalat
SPONSORERET indhold

Tunsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
09. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

2 dl perlespelt
¾ kg skrællede gulerødder
2 rødløg
¼ dl olivenolie
2 spsk hvidvinseddike
salt, peber
300 g frisk tun
1 lille glas kapersbær, 30 g
persille
rucola.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    371 Kcal
  • Fedt:
    21 %
  • Protein:
    30 %
  • Kulhydrat:
    49 %

Sådan gør du

Kog speltkernerne som anvist og sæt dem til afkøling.

Skær gulerødderne i stave og rødløgene i smalle både. Vend grøntsagerne i en marinade af olie, eddike, salt og peber. Bland spelten i og lad salaten trække lidt.

Steg tunen 1 minut på hver side og bræk den i mindre stykker, der lægges i salaten sammen med kapers, persille og rucola.