Vafler
Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD

Vafler - opskrift fra Hjemmet

Vafler med en frisk smag af appelsin

Lækre vafler med en frisk smag af appelsin.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 personer

Arbejdstid: ca. 20 min.
Bagetid: ca. 5 min. pr. vaffel
2 æggeblommer
1 spsk. sukker
1 knsp. salt
2 dl mælk
1 dl piskefløde
150 g hvedemel
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. appelsinskal (økologisk)
½ tsk. natron
2 æggehvider
30 g smør
Tilbehør: syltetøj, flødeskum og flormelis

  1. Pisk æggeblommer med sukker og salt med en håndmikser. Rør mælk og fløde i. Tilsæt mel, vaniljesukker, fintrevet appelsinskal og natron i, og rør dejen sammen.
  2. Pisk hviderne stive, og vend dem i dejen.
  3. Smelt smørret, og pensl vaffeljernet hermed. Rør resten i dejen.
  4. Kom ca. 3 spsk. dej i vaffeljernet, og bag vaflerne gyldne i ca. 5 min.
  5. Servér vaflerne med syltetøj, flødeskum og flormelis.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert, Julemad og Vafler