Varm kartoffelsalat med chorizo

Foto: Thomas Hergaard

Varm kartoffelsalat med chorizo - opskrift fra Hjemmet

Varm kartoffelsalat med chorizo

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate (4 personer)
Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Kogetid kartofler: ca. 20 min.
Bagetid i ovnen: 10-15 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 kg aspargeskartofler
2 løg (skiver)
2 røde snackpeberfrugter (skiver)
2 spsk olivenolie
200 g chorizo (½ cm tykke skiver)
2 fed hvidløg (tynde skiver)
1 bundt bredbladet persille (grofthakket)
2-4 spsk sherryeddike
salt

  1. Kog kartoflerne møre, pil dem og skær dem i tykke skiver. Svits løg og peberfrugter i olien i 10 min., til de bliver bløde og møre.
  2. Tilsæt chorizo og hvidløg og steg begge dele med løg og peberfrugter i 3-4 min. Vend kartofler og persille sammen med grønsager og pølse og varm det hele godt igennem.
  3. Smag den varme kartoffelsalat til med sherryeddike og salt.

 

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Chorizo, Kartoffelsalat og Tilbehør