Varm kartoffelsalat med chorizo
SPONSORERET indhold

Varm kartoffelsalat med chorizo

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
12. jan. 2015 | Opskrift | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Kogetid kartofler: ca. 20 min.
Bagetid i ovnen: 10-15 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 kg aspargeskartofler
2 løg (skiver)
2 røde snackpeberfrugter (skiver)
2 spsk olivenolie
200 g chorizo (½ cm tykke skiver)
2 fed hvidløg (tynde skiver)
1 bundt bredbladet persille (grofthakket)
2-4 spsk sherryeddike
salt

  1. Kog kartoflerne møre, pil dem og skær dem i tykke skiver. Svits løg og peberfrugter i olien i 10 min., til de bliver bløde og møre.
  2. Tilsæt chorizo og hvidløg og steg begge dele med løg og peberfrugter i 3-4 min. Vend kartofler og persille sammen med grønsager og pølse og varm det hele godt igennem.
  3. Smag den varme kartoffelsalat til med sherryeddike og salt.