Varm kartoffelsalat med wienerpølser
SPONSORERET indhold

Varm kartoffelsalat med wienerpølser

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Opskrift Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard Opskrift Katrine Klinken
26. jan. 2012 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stege/kogetid: 30 min.
Ikke fryse-egnet
500 g kartofler (kogte, pillede og skåret i skiver)
2-3 gode wienerpølser
1 stort løg (hakket)
1 spsk smør (15 g)
½ dl hvidvins- eller æblecidereddike
ca. 2 dl vand
lidt salt og friskkværnet
peber
Pynt: evt. 1 spsk
purløg (klippet)
Tilbehør: ketchup og sennep

  1. Smelt smørret i en gryde og steg løgene klare et par min.
  2. Rør, så de ikke brænder på. Tilsæt eddike og vand og lad det koge op.
  3. Tilsæt kartoffelskiverne og bring det i kog under omrøring. Skær pølserne i stykker på 2-3 cm.
  4. Læg dem i gryden, rør rundt, sluk og lad dem trække færdig ca. 10 min.
  5. Smag til med salt og peber. Drys evt. med purløg lige før servering.