sponsoreret indhold
SPONSORERET indhold
Vegansk lasagne med champignoner og zucchini
Fantastisk vegansk lasagne med champignoner og zucchini. Du kan udskifte svampe og grøntsager alt efter, hvad du lige har lyst til.
Foto: Becel
Til 4 personer |
Total: 30 min
Ingredienser
400 g champignon
1 alm. løg
2 fed hvidløg
½ zucchini
400 g flåede tomater (1 dåse)
½ tsk. revet muskatnød
4 dl Cremefine Plantebaseret
200 g vegansk mozarella
10 veganske lasagneplader
2 spsk. Becel Flydende
Salt og peber
Sådan laver du vegansk lasagne
- Tænd ovnen på 225 °C
- Skær champignon i skiver. Skræl og hak løg og hvidløg og skær zucchinien i tynde skiver.
- Steg løgene i Becel i en gryde og tilsæt svampene og zucchini. Rør godt i grøntsagerne og tilføj så de flåede tomater og revet muskatnød. Lad det koge i 10 min.
- Kog Cremefine plantebaseret op i en gryde. Skær mozzarellaen i skiver og gem nogle af skiverne til topping af lasagnen. Kom osten ned i gryden med Cremefine. Lad mozzarellaen smelte og smag til med salt og peber.
- Kom tomatsaucen i bunden af et ildfast fad og kom lasagnepladerne, tomat- og Cremefine-saucen på skiftevis. Afslut med Cremefine-saucen og top til sidst med de sidste mozzarellaskiver.
- Bag den veganske lasagne i ovnen i ca. 30 minutter.