sponsoreret indhold
Vegansk lasagne med champignoner og zucchini
SPONSORERET indhold

Vegansk lasagne med champignoner og zucchini

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Fantastisk vegansk lasagne med champignoner og zucchini. Du kan udskifte svampe og grøntsager alt efter, hvad du lige har lyst til.

Foto: Becel
18. feb. 2019 | Opskrift | Becel
Til 4 personer | Total: 30 min

Ingredienser

400 g champignon
1 alm. løg
2 fed hvidløg
½ zucchini
400 g flåede tomater (1 dåse)
½ tsk. revet muskatnød
4 dl Cremefine Plantebaseret
200 g vegansk mozarella
10 veganske lasagneplader
2 spsk. Becel Flydende
Salt og peber

Sådan laver du vegansk lasagne

  1. Tænd ovnen på 225 °C
  2. Skær champignon i skiver. Skræl og hak løg og hvidløg og skær zucchinien i tynde skiver.
  3. Steg løgene i Becel i en gryde og tilsæt svampene og zucchini. Rør godt i grøntsagerne og tilføj så de flåede tomater og revet muskatnød. Lad det koge i 10 min.
  4. Kog Cremefine plantebaseret op i en gryde. Skær mozzarellaen i skiver og gem nogle af skiverne til topping af lasagnen. Kom osten ned i gryden med Cremefine. Lad mozzarellaen smelte og smag til med salt og peber.
  5. Kom tomatsaucen i bunden af et ildfast fad og kom lasagnepladerne, tomat- og Cremefine-saucen på skiftevis. Afslut med Cremefine-saucen og top til sidst med de sidste mozzarellaskiver.
  6. Bag den veganske lasagne i ovnen i ca. 30 minutter.