Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: ca. 1 time
Fryse-egnet
200 g smør (blødt)
200 g sukker
3 store æg
1 dl mælk
200 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 dl mælk
Fyld:
200 g hindbærmarmelade
Drys:
flormelis
- Pensl en springform med lidt af det bløde smør.
- Rør smør og sukker hvidt og skummende. Tilsæt et æg ad gangen under omrøring skiftevis med mælk.
- Bland mel med bagepulver. Sigt blandingen igennem en si, og vend det i dejen.
- Fyld dejen i formen. Bag kagen i ca. 1 time ved 175 grader, til der ikke er rå dej på træspid, når man stikker det i midten af kagen.
- Lad kagen afkøle, flæk den og smør hindbærmarmeladen på bunden, læg toppen på kagen og drys flormelis igennem en si henover kagen.