Opskrift på wok med grønkål, and og cashewnødder
SPONSORERET indhold

Wok med grønkål, and og cashewnødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lynhurtig wok med kål. Brug evt. rester af kød fra dagen før.

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
04. jan. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 15 min

Ingredienser

250 g grønkål
500 g andekød
1 fedhvidløg
8 sorte peberkorn
1 spsk neutral olie
1 dl oystersauce
300 g ægnudler
125 gristede, saltede cashewnødder

Sådan laver du wokretten

1. Rens kålen grundigt og rib den for den grove del af stilkene. Blancher kålen i 1 min i kogende vand. Sigt vandet fra og skyl kålen i koldt vand. Lad den dryppe af.

2. Del andekødet i strimler – der må gerne være skind med. Hvis du ikke har præcis 500 g, gør det ikke noget – bare pil kødet af anden og brug det. Hak hvidløg fint og knus peberkornene groft i en morter.

3. Varm olien i en wok og kom hvidløg og and i. Vend det kort rundt og tilsæt kålen. Steg det i 1 minut ved høj varme, før du tilsætter oystersauce. Skru ned for varmen og lad retten varme godt igennem.

4. Kog imens ægnudlerne efter pakkens anvisning. Servér nudlerne med wokretten, drysset med cashwenødder.