Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Wok med oksekød
Foto: Flemming Leitorp Wok med oksekød

Wok med oksekød

En ret du kan dele med andre, eller også kan du gemme resterne i køleskabet til dig selv.

3
Print

2 store løg
1 fed hvidløg (kan udelades)
½ chili (kan udelades)
3-400 g skært oksekød i strimler
1 broccolihoved inkl. stilken
1-2 gulerod
1 rød peberfrugt – så har du alle farver med i din wokret

Sådan gør du

Start med at komme hakket løg, hvidløg og chili i din wok eller pande med høj kant. Når løgene er gyldne, kommer du oksekødet ned, og salter det let. Kom så hakket broccoli og gulerod i tynde strimler i, og lad det få godt med varme. Efter 7-10 minutter kommer du den snittede peberfrugt i, og lader den blive al dente. Og så er din ret færdig, når du har smagt den til.

TIP: Du kan nemt lave det til en karryret ved at komme karry på panden som det allerførste, sammen med dit fedtstof. Jeg steger i smør. Det tolererer den høje stegevarme bedre end olivenolie.

Se, hvad vi ellers skriver om: Anne Bech og Oksekød