Opskrift på ymerfromage med jordbær
SPONSORERET indhold

Ymerfromage med jordbær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
24. jun. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 25 min

Ingredienser

 

4 blade husblas
450 g ymer naturel
1 stang vanilje
75 g honning
250 g jordbær
1 spsk honning.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    195 Kcal
  • Fedt:
    19 %
  • Protein:
    19 %
  • Kulhydrat:
    62 %

Sådan gør du

Læg husblas i blød 5 min. i koldt vand.
Rør ymer, kornene fra en halv stang vanilje samt honning sammen.
Smelt husblassen over vandbad og rør den i en tynd stråle lidt ad gangen i ymerblandingen. Si ymerblandingen, hvis den virker grynet, og fordel i fire glas.
Skær jordbærrene i mindre stykker og bland med resten af vaniljekornene samt honning.
Fordel jordbærsalsaen i glassene lige inden servering.