Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på ymerfromage med jordbær
Foto: Andreas Wiking Ymerfromage med jordbær

Opskrift på ymerfromage med jordbær

Ymerfromage med jordbær

25 minutter
Print
4

 

4 blade husblas
450 g ymer naturel
1 stang vanilje
75 g honning
250 g jordbær
1 spsk honning.

Energi pr. person:
195 Kcal
Fedt:
19 %
Protein:
19 %
Kulhydrant:
62 %

Sådan gør du

Læg husblas i blød 5 min. i koldt vand.
Rør ymer, kornene fra en halv stang vanilje samt honning sammen.
Smelt husblassen over vandbad og rør den i en tynd stråle lidt ad gangen i ymerblandingen. Si ymerblandingen, hvis den virker grynet, og fordel i fire glas.
Skær jordbærrene i mindre stykker og bland med resten af vaniljekornene samt honning.
Fordel jordbærsalsaen i glassene lige inden servering.

Tip

Du kan også servere dem med sommerens andre bær - prøv hindbær, solbær, blåbær, kirsebær og brombær


Se, hvad vi ellers skriver om: Bær, Sommerdessert, Søde sager, Dansk mad og Dessert