Opskrift på yoghurt med sirup, bær og sprødt drys
SPONSORERET indhold

Yoghurt med sirup, bær og sprødt drys

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
11. feb. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

4 spsk flydende honning
3½ dl grovvalsede havregryn
½ tsk appelsinskal, fintrevet
¼ tsk stødt kanel
drænet eller græsk yoghurt
ahornsirup
friske bær, f.eks. hindbær, blåbær og brombær

Sådan gør du

Opvarm honningen på en pande. Tilsæt havregrynene og bland dem rundt i honningen med en træske. Rist havregrynene, indtil de er gyldne. Tilsæt appelsinskal og lidt stødt kanel de sidste 20 sekunder af tiden, hvor de er på panden.
Hæld grynene ud på et stykke bagepapir og lad dem afkøle, hvorefter de bliver sprøde. Løsn grynene fra hinanden og opbevar det sprøde drys i et glas med låg.

Servering:
Kom et par skefulde drænet eller græsk yoghurt i et glas, kom ahornsirup og en god portion sprødt drys over og pynt med friske bær.

TIP:
Du kan også bruge det sprøde drys til en luksusmorgenmad i weekenden.