Skønne opskrifter på lammekølle til påskemiddagen
Lammekølle er nem og lækker gæstemad, som du kan kombinere med alt fra tzatziki til bagte rodfrugter.

Opskrifter på lammekøller

Den bedste lammekølle: Få 7 opskrifter & de bedste tip

Lammekølle er den perfekte gæstemad, fordi den kan passe sig selv i ovnen - og tilbehøret kan varieres i det uendelige. Så hvad enten du skal have gæster i weekenden, eller bare vil forkæle familie og venner med lidt lækker mad, så er lammekøllen god, nem og lækker mad, som alle kan lide. Her får du vores 7 bedste opskrifter på lækker lammekølle + det bedste tilbehør. Så hvad enten til vil servere lammekølle med tzatziki, gremolata, eller bagte tomater, så finder du opskriften her. Du får også gode bud på, hvordan du kan marinere, (langtids)stege og grille lammekøllen. Velbekomme!

Her guider vi dig til at stege den perfekte lammekølle, og så får du masser af gode tip og opskrifter på tilbehør til den klassiske lammekølle.

Her finder du opskrifterne på:

Den perfekte lammekølle

lammekølle.jpg
Her viser vi, hvordan man laver den perfekte lammekølle. Ved at stege den på lav varme, sikrer man nemlig, at lammekøllen bliver ekstra lækker og saftig. Se hvordan du laver den perfekte lammekølle her. 

Lammekølle med citrontimian og perleotto med butternut

lammekølle_citrontimian.jpg
Perleotto smager dejligt til en lammekølle, som her er lavet med citrontimian, der giver lammekøllen en herlig smag. Få opskriften her. 

Lammekølle med krydderurter, grov tzatiziki og bagte tomater

lammekølle_urter.jpg
Det gode ved en lammekølle er, at den næsten bare passer sig selv i ovnen. Gnid lammekøllen med en frisk urteblanding og servér med nemt tilbehør af tzatziki og bagte tomater. Se opskriften her. 

Lammekølle med gremolata

lammekølle_gremolata.jpg

Gremolata er en grøn urtedrys lavet på persille, citron og hvidløg, der smager herligt og her serveres til lammekøllen. Her får du opskriften. 

Lammekølle med blommetomater, marineret i honning, rosmarin og hvidløg

lammekølle_tomat.jpg
Denne lammekølle er marineret med en blanding af honning, rosmaring og hvidlød, der giver lammekøllen en dejlig smag. Server med de bagte tomater og andet tilbehør efter eget valg. Få opskriften her. 

Marineret lammekølle med dukkah-yoghurt

lammekølle_dukkah.jpg
Krydderiblandingen dukkah smager til det meste kød - og lam er bestemt ingen undtagelse. Her er lammekøllen marineret i mange timer i en marinade af yoghurt rørt med dukkah. Se hvordan du laver lammekøllen her. 

Klassisk lammekølle

lammekølle_2.jpg

Der er intet som en klassisk lammekølle marineret i en blanding af timiam og citron. Her serveres lammekøllen med en frisk og sprød kålsalat. Her får du opskriften. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Lammekølle