-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Lammekølle med krydderurter, grov tzatziki og bagte tomater
En steg skal næsten inge opmærksomhed have, og derfor er den perfekt gæstemad. Koncentrér dig om dine gæster, mens maden laver sig selv.
4
Ingredienser
- 1 lammekølle på ca. 1,5 kg.
- salt og peber.
- Krydderurteblanding
- 1 dl hakket persille
- 1 dl revet parmesan
- 4 fed revet hvidløg
- 1 dl olivenolie
- 3 spsk rasp
- Grov tzatziki
- 1 glaskål
- ½ agurk
- 1 tsk fint salt
- 400 g græsk yoghurt
- 1-2 friske hvidløg, fintsnittede
- 1 spsk. hvidvinseddike
- salt til tilsmagning
- 1/2 dl olivenolie
- 800 g små tomater, gerne med stilk på
Sådan laver du lammekølle:
- Lammekølle: Sæt ovnen på 225 grader og gnid lammekøllen med salt og peber. Brun det i 20 min. og skru så ned for ovnen til 165 grader.
- Efter 1 1/2 time tages lammet ud og gnides med urteblandingen. Steg færdig i ca. 20 min. ved 200 grader umiddelbart inden servering.
- Sæt også tomaterne i ovnen og bag dem møre samtidig med lammet får det sidste skud varme.
- Tzatziki: Skær glaskål og agurk i stave og vend med yoghurten. Smag til med hvidløg, eddike og salt. Dryp med olivenolie på toppen af tzatzikien.
- Servér evt. nye kartofler eller brød til.