Sundt
SPONSORERET indhold

Eftermiddags-energi-grød

Eftermiddags-energi-grød kan også spises om morgenen eller aftenen...

Foto: Nicoline Olsen / VK Stockimage
31. mar. 2016 | Mad | BoligLiv



Eftermiddags-energi-grød
(1 person)

1 spsk. speltflager
1 spsk. havreflager
1 spsk. boghvedekerner
1 kardemommekapsel
ca. 2 dl vand
0,5 dl skyr
et nip salt
1 tsk. ahornsirup

Topping:
4-5 valnødder
lidt frugt, f.eks. fersken eller banan
1 tsk. hørfrøolie
evt. med hybenpulver

1. Kom flager, kerner, kardemomme, vand, skyr og salt i en tykbundet gryde. Lad grøden koge op, mens du rører rundt. Når grøden bobler, tilsættes sirup.

2. Sluk for blusset, læg låg på, og lad grøden trække 5 minutter. Server med nødder, frugt og olie som topping, og drys evt. med lidt hybenpulver.

TIP
Du kan også drysse friske bær over grøden i stedet for fersken eller banan.

► SE OGSÅ: Quinoagrød med frugt
► SE OGSÅ:
Supersund grød
► SE OGSÅ: Grød med frugt & nødder