Øl hotel i ohio

Foto: Fra hotellets hjemmeside Værelser med fadølshaner og kolde øl på badeværelset skulle nok få vores indre pilsner-kompas til at slå ud...

Øl hotel åbner i Ohio

Fadølshaner på værelset & kolde øl i badet: Nu kan du checke in på verdens første øl-hotel

Det lyder som en urealistisk drøm for øl entusiaster verden over, men nogle gange går drømme faktisk i opfyldelse, og i denne uge åbnede verdens første hotel INDE i et bryggeri. Så hvis du (også) altid har drømt om at vågne op inde i et bryggeri, så læs med her…

Hotellet har 32 værelser heriblandt 8 suiter, hvor du har direkte udsigt til selve bryggeri-hallen og tapperiet. Og hvis det ikke er nok til at tilfredsstille din indre ølhund, så er ALLE værelser udstyret med en fadølshane (med fadøl efter eget valg) og hele to køleskabe fyldt med øl. For selvfølgelig er der et køleskab BÅDE på værelset og et på badeværelset, så du aldrig er langt væk fra en iskold øl, også selvom du er i bad.

Meget mere end bare øl på værelset


Udover de fantastiske værelsesfaciliteter vil du også blive mødt af en bartender allerede i lobbyen, for du skal da have en gratis iskold øl, når du checker ind. Og hvis værelser med fadølshaner og kolde øl på badeværelset ikke er nok til at få dit indre pilsner-kompas til at slå ud, så kan du glæde dig til at spille beer-pong på hotellets terrasse og til at sæbe dig ind i en bodyshampoo tilsat humle og hotellets andre øl-inspirerede plejeprodukter, når du går i bad.

Hotellet er en del af the BrewDog Brewery in Ohio, der udover bryggeri og hotel også kommer til at rumme et kæmpestort interaktivt ølmuseum, hvor du kan dykke ned i ølbrygningens spændende historie, og selv prøve at brygge din egen øl.


En overnatning i en suite starter på 224 $ - og du kan læse meget mere om ølhotellet og booke her
Skål og god tur!

Psssst - hotellet har faktisk også konference-faciliteter, så måske skal du foreslå chefen, at jeres næste kursus afholdes her?

Se, hvad vi ellers skriver om: Rejseguide og Viralt

610x200_woordy_knap2.jpeg