Klassisk weekendmenu: Kalvehaler i citronsovs & skøn soufflékage
SPONSORERET indhold

Klassisk weekendmenu: Kalvehaler i citronsovs & skøn soufflékage

Vi serverer kalvehaler i skøn citronsovs med pasta og spinat, og til dessert laver vi en skøn soufflékage.

31. okt. 2014 | Mad | Hjemmet

Denne uges weekendmenu byder på klassisk dansk mad med spændende tilbehør. Vi serverer kalvehaler i skøn citronsovs med pasta og spinat til. Som dessert laver vi en skøn soufflékage - en såkaldt 'Salzburger Nockerl', som er en sød specialitet fra Salzburg-området. Opskrifterne finder du her:
Velbekomme!

SE OGSÅ: Den perfekte weekendmenu på ALTfordamerne.dk

Kalvehaler i citronsovs med spinat og pasta

Kalvehaler i citronsovs med spinat og pasta

Lun soufflé-kage: Salzburger Nockerl

Lun soufflé-kage: Salzburger Nockerl