sponsoreret indhold
Lækkert på den nemme måde: Få nytårsmenuen bragt til døren
SPONSORERET indhold

Lækkert på den nemme måde: Få nytårsmenuen bragt til døren

På årets sidste aften skal menuen gerne være noget særligt. Men det gør heller ikke noget, hvis det er lidt nemt. Smageriet har sammensat en lækker 4-retters nytårsmenu med alt, hvad hjertet (og maven!) begærer, og leverer direkte til din hoveddør 31. december.

20. nov. 2020 | Mad | Smageriet

Du sætter dig ved bordet – med små svedperler på panden efter at have rørt og rørt i dén sovs, der bare ikke vil makke ret – og når kun lige at rejse glasset til en skål, før du hører en lyd fra køkkenet; æggeuret der fluks vil have dig tilbage til komfuret, før noget brænder på.

Mange, der har prøvet at være værtinde på årets helt store aften, kan sikkert nikke genkendende til, at det kan være en hektisk affære at stå for både den store madoplevelse og de hyggelige rammer. Så hvorfor ikke nøjes med at lægge dine kræfter i én af delene i år – og lade professionelle madentusiaster klare den anden?

Hos Smageriet leverer de nytårsmenuen ud af huset, så du kan koncentrere dig om det gode selskab. Se her, hvilke fire skønne retter du kan se frem til at sætte tænderne i.

Forret: Hummerbisque med rejer

Smageriet-Forret-Nytår-600px.jpg

Aftenens smagsoplevelse starter ud med en skøn forret bestående af en rund og kraftig jomfruhummerbisque med et spyd af rejer og et drys af puffede vilde ris. Bisquen toppes med grøn urteolie før servering og nydes med brød til.

Mellemret: Pink isgranité

Smageriet-Mellemret-Nytår-600px.jpg

Før hovedretten kommer på bordet, skal smagsløgene renses og ganen friskes op – på lækker vis selvfølgelig! Det gør I med en frisk og kølende isgranité, der har fået sin smukke, pinke farve fra den super festlige hovedingrediens; rosévin.

Hovedret: Kalvetournedos med kartoffelcreme

Smageriet-Hovedret-Nytår-600px.jpg
For mange er et mørt stykke kød med lækkert tilbehør indbegrebet af en god nytårsmenu – og det er lige præcis, hvad du kan forkæle dine gæster med. Hovedretten består af en saftig tournedos af kalv stegt med frisk timian, en let kartoffelcreme med jordskokker og rødvinsglace. Dertil ristede svampe med rysteribs, smørstegt pak choi og gulerodsmash.

Dessert: Klassisk Garteau Marcel

Smageriet-Dessert-Nytår-600px.jpg

Desserten er det søde punktum på enhver nytårsmenu. Og findes der nogen bedre måde at slutte smagsfesten af end med chokolade? Aftenens sidste servering står på en skøn Gateau Marcel-kage med syrlig hindbærcoulis, hvid chokolade og friske bær. Velbekomme!

Få Smageriets nytårsmenu leveret direkte til din dør 31. december. Min. 4 kuverter. Ekskl. levering og miljøtillæg. Læs mere her.

Pssst… Bestil catering til årets gæster hos Smageriet.