Michelle Obama får sit eget madprogram på Netflix

Foto: Fra Netflix/PR Det nye show "Waffles + Mochi" forventes at få premiere på amerikansk Netflix den 16. marts...

Michelle Obama får sit eget madprogram på Netflix

Du har tidligere kunnet se Michelle Obama i Netflix-dokumentaren 'Becoming', men nu springer hun ud i en noget anderledes rolle. Hun har nemlig fået sit helt eget madprogram.

Tidligere førstedame Michelle Obama får sit helt eget madprogram på Netflix, og tro det eller ej, hun skal spille sammen med to søde dukker, Waffles og Mochi OG en fortryllet flyvende indkøbsvogn. Forvirret? Det er der slet ingen grund til.

For det nye madprogram er nemlig for børn og centrerer sig omkring et supermarked, hvor den søde supermarkedsejer, Mrs. Obama, hjælper de to dukker med at blive rigtige kokke.

Programmerne skal ifølge CNN handle om de to dukkers kulinariske rejser rundt i verden, hvor de blandt meget andet skal besøge fremmedartede køkkener, restauranter, gårde for på den måde at lære om råvarer fra hele verden.

Sammen med Michelle Obama og en række kendte og ukendte kokke, kendisser og børn skal de to dukker gå i køkkenet og lave mad med både velkendte og fremmedartede ingredienser. Et tema, der lægger sig tæt op ad Obamas ’Let’s Move!’-program, der har som mål at bekæmpe den stigende fedmeepidemi blandt børn og unge i USA.

Waffles + Mochi is an exciting invitation to get kids and grown-ups cooking together in the kitchen and connecting to cultures around the globe.
Netflix

Det nye show "Waffles + Mochi" forventes at få premiere på amerikansk Netflix den 16. marts, og det er stadig uafklaret, hvornår og om showet bliver vist i Danmark. MEN hvis det gør, skal vi klart se med. Skal du?

Se, hvad vi ellers skriver om: Netflix

610x200_woordy_knap2.jpeg