Kogeplade og emhætte i ét

Kogeplade og emhætte i ét

Miele har udviklet en stilfuld induktionskogeplade med integreret emhætte, så du – ud over friheden til at placere den lige præcis dér, hvor det passer dig bedst – også har frit udsyn under madlavningen.

En emhætte i loftet kan skyg­ge for udsigten i køkkenet og fylder ofte ganske meget. Derfor har Mieles design­ere udviklet en fantastisk kombinationsløsning til sine elegante induktionskogeplader, der giver dig en bedre køkkenoplevelse og et meget strømlinet design.

ÅBN RUMMET (OG GEM EMHÆTTEN)

Vil du gerne have frit udsyn over din kogeplade, kan du altså overveje at skifte til Mieles induktionskogeplad­er med integreret emhætte. Kombi­nationsløsningen kan placeres, hvor det passer dig, og giver dit køkken et stilfuldt og gennemført look. Tak­ket være den kompakte konstruktion får du stadig maksimal udnyttelse af underskabet, hvor kogepladen med emhætten placeres.
Selve emhætten i Mieles 2-­i-­1-­løsning kommunikerer direkte med kogeplad­en, så du kan koncentrere dig om mad­lavningen. Systemet tænder og slukker helt selv og tilpasser også sugestyrken efter dét, der foregår på kogepladen.

Tekst-4.jpg

INTELLIGENTE OG PRAKTISKE KOGEPLADER

Selve kogepladen er udstyret med mange lækre funktioner, der gør det hurtigere og nemmere at tilberede din mad. Eksempelvis reagerer den automa­tisk, når du stiller dit kogegrej på den, og viser automatisk betjeningsrækken. Mieles uovertrufne TwinBooster-­tek­nologi sørger desuden for, at du lyn­hurtigt kan bringe en gryde i kog.

Tekst-1.jpg

NEM RENGØRING AF PLADE OG EMHÆTTE

Med Lock&Wipe på kogepladerne kan du med ét enkelt tryk blokere betjenin­gen i 20 sekunder, så du kan tørre plad­en af i ro og mag. Emhætten har heller ingen besværlige hjørner, hvor snavset kan gemme eller samle sig, og får du spildt sovs eller andet ned i den, tager du blot det effektive 10-­lags fedtfilter i rustfrit stål op, og sætter det i opvaske­ maskinen. Derefter kan du også nemt rengøre det smarte CleanCover.
Der er altså ingen kringelkroge eller besværlige hjørner og ingen skarpe metalkanter eller elektroniske kompo­nenter – kun en ren, glat overflade.

Tekst-2.jpg

SKAB ET ROLIGT UDTRYK MED INDBYGNINGSPRODUKTER

Alt fra espressomaskiner til ovne kan fås som indbygningsprodukter, så de lige linjer, de ubrudte flader og den gode æstetik gennemsyrer hele dit køk­ken – lige fra kogeø til køkkenskabe.
Du kan fx vælge de elegante, grafitgrå indbygningsprodukter i VitroLine-design fra Mieles Generation 7000, hvor æstetikken er i højsædet. Den nye generation af køkkenprodukter giver dig mulighed for at skabe et roligt og afbalanceret køkkendesign, der holder.
Mange af de nye indbygningsprodukter fra Miele har desuden digitale features, der gør madlavning og hverdag langt lettere. Du kan fx få en ovn med kamera, så du kan stå i supermarkedet og se på din smartphone, om du skal skynde dig hjem eller godt kan trække den 10 minutter.

Tekst-3.jpg
Læs mere om induktionskogeplader med integreret emhætte på Miele.dk.