Her er den nye Marabou… og der er BÅDE kaffe og brownie i

Foto: Presse Nordens chokoladefans har valgt nye favoritter. Og nu kommer nummer 2 på markedet. Skal du smage?

Her er den nye Marabou… og der er BÅDE kaffe og brownie i

135.000 chokoladefans har talt: Her er vinderbidrag nr. 2

Som du måske allerede ved, deltog mere end 135.000 dedikerede chokoladefans i en stor konkurrence sidste år, hvor præmien var intet mindre end chancen for at få lov til at kreere sin helt egen Marabou-variant.

Den første vinder i rækken af tre blev svenske Eva, der bød ind med en Marabouplade fyldt med popcorn, knust sprødristet majs og et drys salt.  Og nu er det så blevet tid til at smage vinderbidrag nummer to, når den nye Marabou Brownie, Kokos og Kaffe rammer butikshylderne fra 10. maj 2021.

"Det er en kreativ og innovativ sammensætning med brownie, kokos og kaffe, og den passer perfekt til den cremede Marabou mælkechokolade"
Trine Jørgensen, Senior brand manager hos Marabou

En kæmpehit til alle, der elsker kaffe. Og chokolade…
Vinder-smagen er udviklet af svenske Frederika, og derfor står hendes navn på Marabou barerne.

”Det er en sjov konkurrence af deltage i! Jeg sammensatte egentlig bare nogle smage, som jeg kan lide, og forsøgte at være kreativ. Det er også spændende at være med ”behind the scenes” og se, hvordan processen med at udvikle ny chokoladesmag forløber, ” siger Frederika, der er vinder nummer 2 af Marabous ”Skab din egen smag” konkurrence.

Den nye Marabou brownie, kokos og kaffe består af mælkechokolade med stykker af brownie, kokosflager og smagen af nybrygget kaffe, og var blot en af de mange tusinder af forslag, som blev sendt ind til konkurrencen fra iderige chokoladefans i hele Norden.

Og mens vi spændt venter på at det tredje og sidste vinderbidrag bliver afsløret, så skal vi da klart smage den nye variant med brownie, kokos og kaffe.

Se, hvad vi ellers skriver om: Chokolade