sponsoreret indhold
Nyd den sødeste tid med julelækkerier af høj kvalitet
SPONSORERET indhold

Nyd den sødeste tid med julelækkerier af høj kvalitet

Nu er det jul, og der skal hygges igennem med småkager, konfekt og andre søde sager. Du kan gribe forklædet og lave dem selv eller købe dig til håndlavede specialiteter. Mums!

Foto: Getty Images
04. dec. 2023 | Mad | Denne artikel er sponsoreret af Odense Marcipan, For Emma, Lagkagehuset, Oialla, The American Pie Company

December er højsæson for sukkersøde stunder med familie og venner. Julegodterne må gerne være af høj kvalitet – for det er jo kun jul én gang om året. Her får du en række bud på, hvor du kan finde de søde sager.

Ren rå hyggeOdensemarcipan_om-alt-for-damerne---produktbillede.jpg

Opskriften på ren råhygge: Ren rå marcipan, chokolade, nougat og pynt med familie og gode venner. Rul, tril og dyp!

Gå julen i møde med gluten- og laktosefrit bagværkforemma.jpg

For Emmas ambitiøse mission er at bage glutenfrit bagværk, der smager mindst lige så godt som det med gluten. Bagværket er naturligt glutenfrit, dvs. uden hvede, rug og byg. Alle produkter er laktosefri, og størstedelen er helt fri for mælkeprodukter eller er veganske.

I julesortimentet finder du velsmagende pebernødder, brunkager og vaniljekranse. Du kan sprede julestemning og en duft af nybagte småkager i hjemmet med anvendelse af deres færdiglavede småkagedej. For Emmas julekugler er et lækkert alternativ til den klassiske honningkage.

For Emma har butikker i Vejle, Århus og på Frederiksberg. Udvalgte produkter kan bestilles online via deres webshop.

Nostalgiske noterlagkahehuset.jpg

Når kalenderen siger december, skal nogle ting helst bare være, som de plejer. Den gammeldags julebolle fra Lagkagehuset er heldigvis præcis, som du kender og elsker den.

Den bløde bolle er bagt med kardemomme, fyldt med sød remonce og pyntet med mørk glasur og mandelsplitter.

En perfekt snack til julens hyggelige stunder og arrangementer. Bestil til levering eller afhentning via Lagkagehusets app, eller besøg butikken nær dig.

Oiallas fyldte chokolader… uhmmoialla.jpg

Den fine chokoladeskal støbes af Oiallas chokolade, der laves af vildtvoksende kakaobønner fra junglen i Bolivia – mens fyldet er inspireret af de vilde smage, der er lige omkring os, som er:

Vild kamille

Mjødurt

Skovmærke

Hybenrose

En luksuriøs gave til alle chokomaner... Oialla har pakket lækkerierne i æsker med 4 af hver og i alt 16 stk.

Find dem her.

Glædelig jul hos The American Pie Companyamericanpie.jpeg

Du finder de hyggeligste amerikanske juleinspirerede pies og godter hos The American Pie Company i hele december måned.

Beliggende i hjertet af København på Skindergade 25 kan du kigge forbi for at tage en kaffepause med et stykke af en af deres unikke sæsonbetonede tærter, såsom Holly Jolly Cherry Crumble Pie, Santa's Chocolate Peppermint Pie, Bing's Blackberry Cardamom Cheesecake, Citrus Gingersnap eller Snow on the Rooftop græskarmarengspie!

Pie Shoppen byder også hvert år på deres hjemmelavede Egg Nog, som har taget danskerne med storm – en gammeldags juledrik, der smager lidt som krydret, smeltet vaniljeis i et glas. Serveres med en drys frisk muskatnød og måske med et stænk bourbon, hvis du føler dig ekstra festlig. Egg Nog sælges også i literflasker, som du kan tage med hjem til højtidens fester.

The American Pie Company tilbyder også perfekte gaver til hjemmebageriet så som   tærtebageudstyr og gavekort  samt –bagekurser med medstifter Erin Eberhardt Chapman, der for nylig blev vist i Den store bagedyst!

Anbefalet til dig