Stenalderbrød
SPONSORERET indhold

Stenalderbrød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Dette brød er inspireret af kokken Thomas Rodes efterhånden berømte stenalderbrød, som bages helt uden mel.

Foto: Columbus Leth
26. aug. 2015 | Mad | BoligLiv
Stenalderbrød til 4 pers

Ingredienser

OPSKRIFT PÅ STENALDERBRØD

  • 100 g græskarkerner
  • 100 g solsikkekerner
  • 100 g hørfrø
  • 100 g sesamfrø
  • 100 g mandler
  • 100 g valnødder
  • 5 æg 2
  • spsk. olivenolie
  • 2 tsk. salt
  • 100 g tørrede frugter (f.eks. figner og abrikoser)

Sådan bager du stenalderbrød

1. Tænd ovnen på 160 grader.

2. Bland alle ingredienserne sammen, og kom massen i en rugbrødsform foret med bagepapir. Glat overfladen, og bag brødet i ca. 1 time.

3. Afkøl brødet, før det skæres i skiver. 


► SE OGSÅ: Det spiser vi i august
► SE OGSÅ: Sund sommergrill: 8 nye opskrifter
► SE OGSÅ: 3 sunde opskrifter på lækker frokost