Tag din madlavning til et helt nyt niveau

Tag din madlavning til et helt nyt niveau

Med de helt rigtige hårde hvidevarer kan du løfte dit eget gastronomiske niveau og få din mad til at smage som på restaurant. AEG Mastery Range er ikke bare funktionelt - det er også teknologisk, og udviklet til at arbejde sammen med dig, så du kan lave den bedste mad. Hver gang.

AEG Mastery Range er mere end bare hårde hvidevarer. Det er en hel interaktiv madlavningsoplevelse, hvor køkkenelementerne er responsive og arbejder sammen med dig, så du får tid og overskud til det, som er vigtigt for dig.

KØKKENET DER RUMMER DET HELE
Køkkenet er et af de vigtigste rum i huset. Det er ikke bare her vi spiser, men her vi mødes og er sammen, lader op og finder overskud. Og med et teknologisk køkken, får du endnu mere overskud til maden og alt det, som god mad bringer med sig. AEG Mastery Range er for alle, der gerne vil lave god mad af høj kvalitet. Uanset hvilket niveau du er på, og uanset om du laver festmiddag, mad til hele familien eller en enkelt ret til to personer, så fungerer AEG Mastery Range intuitivt i forhold til dine behov og hjælper dig med at fokusere på en perfekt kulinarisk vision. For når man har køkkenet i orden, er der overskud til at præstere sit bedste.

STYR TEMPERATUREN MED FINGERSPIDSERNE
Teknologien er det centrale i AEG Mastery Range, hvor navigationshjulet på ovnen, sammen med en food sensor og et hot air system, giver dig fuld kontrol over madlavningen og tilbereder maden ensartet uanset om det er kød, fisk eller grønt og uanset hvor i ovnen det er placeret. Navigationshjulet lader dig styre temperaturen med fingerspidserne - og giver dig det resultat, du vil have - hver gang. For hvad er perfekt tilberedt? Det er en smagssag og er ikke en præcis temperatur, men et spænd af flere. Derfor har AEG taget den viden og præcision som kræves, og inkluderet det i deres nye ovn. Og det hele foregår på samme sprog, som du taler, så hvis du vil have kødet medium, så vælger du medium.


HOLD OVERBLIKKET
AEG Mastery Range har fokus på brugeroplevelsen. Derfor er designet mere lineært og med flere glasflader og med mindre rustfrit stål. De intuitive hårde hvidevarer giver, med deres glatte overflader, dig bedre arbejdsgange i køkkenet, så det er nemmere at holde overblikket.
Alle produkter er simple at betjene: Lige fra navigationshjulet til opvaskemaskinen
med ComfortLift, der giver dig en behagelig arbejdshøjde, så du hurtigere kan fylde og tømme den. For i hverdagen er det vigtigt at køkkenet altid arbejder sammen med en og ikke mod en, når man laver mad. På den måde kan du bevare overblikket og overskuddet, og have mere tid til det, som er vigtigt - uden at gå på kompromis med maden.

AEG Master Range

› AEG Master Range er verdens mest interaktive madlavningsoplevelse
› Design, der giver dig fuld kontrol over din madlavning
› Navigationshjulet lader dig styre din madlavning med fingerspidserne
› Giver dig et perfekt resultat - hver gang
› Responsivt og intuitivt design
› Taler samme sprog som dig
› Food sensor og hot air system, der tilbereder maden perfekt og ensartet

Advertisement