Hana Jirickova Eurowoman

Foto: Jonas Bie Hana Jirickova i skjorte fra Libertine-Libertine.

Guide til sommerudsalget 2020

10 ting, du skal købe på udsalg

Der er altid et godt kup at gøre, når det store sommerudsalg er over os, men også mange fejlkøb. Derfor har vi lavet indkøbslisten med 10 gode køb, du skal købe, som sagtens kan bruges næste sæson – og næste, og næste.

Man kan aldrig få nok af basisvarer som den perfekte hvide T-shirt, den klassiske frakke og den blødeste sweater. Udnyt udsalget, og opdatér din garderobe med nye basisvarer fra de lidt dyrere mærker, som oftest leverer designs i god kvalitet, der holder mange år frem i tiden.

LÆS OGSÅ: 

Vi har fundet 10 gode køb, som sagtens kan tages videre ind i næste sæson – og næste, og næste. De lyder:

  1. Den gode taske
  2. Den smukke frakke
  3. De pæne solbriller
  4. Den bløde kashmirstrik
  5. Den skarpe skjorte
  6. De smarte shorts
  7. Den funktionelle hat
  8. Det lækre undertøj
  9. De høje sandaler
  10. Den velsiddende kjole
CHLOE_Tess_taske_lilla.jpg
Taske, Chloé hoe Net-a-porter, 10.355 7.248 kr.

Den gode taske

Hver sæson kommer der nye bud på, hvordan sæsonens tasker skal se ud. Men selvom buddene er mange, er det oftest de ældre og klassiske modeller, der bevarer statussen som It-tasker. Udsalget er derfor et godt tidspunkt at investere i drømmetasken, der aldrig går af mode. Gå efter de lidt unikke farver, og spar ekstra penge.

 

Joseph_frakke_udsalg1.jpg
Frakke, Joseph, 6.599 3.295 kr.

Den smukke frakke

En klassisk frakke er et sikkert hit og giver følelsen af at være velklædt. Altid.

balenciaga-solbriller 1.jpg
Solbriller, Balenciaga hos Mytheresa, 2.422 1.690 kr.

De pæne solbriller

Solbriller skal der til og man bliver oftest mere glad for et par man har investeret i, men hvis du er lidt nærig på solbrillefronten, så køb dem på udsalg – også her kan der være mange penge at spare.

kashmir-cardigan.jpg
Kashmirstrik, Jardin des Orangers hos Mytheresa, 2.050 1.430 kr.

Den bløde kashmirstrik

Når du køber strik, er det vigtigt, at kvaliteten er god, og at den ikke er et alt for sæsonpræget. På den måde sikrer du, at den holder længere. Kashmir er utrolig vanedannende, når først man har ladet sig svøbe i det bløde garn, er der ingen vej tilbage.

silkeskjorte-malene-birger 1.jpg
Silkeskjorte, By Malene Birger, 1.999 1.199 kr.

Den skarpe skjorte

En hvid, simpel skjorte er uundgåelig i ethvert klædeskab, og nu har du chancen for at få fingrene i en lækker én af slagsen.

shorts-inwear.jpg
Habitshorts, Inwear hos Boozt, 1.100 660 kr. 

De smarte shorts

De smarte habitshorts (også kaldet bermudashorts) med vidde i benene er en klassisker, du kan hive frem fra gemmerne igen og igen – er der uld i, fungerer de tilmed på de køligere forårs- og sensommerdage.

wood-wood-sun-hat_blaa 1.jpg
Bøllehat, Wood Wood, 500 350 kr.

Den funtionelle hat

Strandoutfittet kan med fordel peppes op med en hat a la bøllehatten, som desuden skåner håret og skygger for ansigtet, når solen for alvor tager ved.

la_perla_undertoej1.jpg
Bh, La Perla hos Zalando, 1.045 888 kr og trusser, La Perla hos Zalando, 629 377 kr. 

Det lækre undertøj

Et smukt sæt undetøj går hånd i hånd med selvtillid og lækkert hår. Sådan er det bare. Det kan dog være en dyr fornøjelse, men trods dét en sikker vinder og et udsalgskøb, du ikke vil fortryde.

paris_texas_croc_slides_black.jpg
Sandal, Paris Texas hos Birger Christensen, 2.625 1.575 kr.

De høje sandaler

Den høje sandal, der kan bruges til både hverdag og fest, er uundværlig. En simpel sommerkjole, herresinspirerede bermudashorts eller blot et par jeans ser omgående ekstra smarte ud, når der tilsættes lidt højde. Udnyt derfor udsalget, og investér i et par i god kvalitet.

ganni-silk-wrap-dress-leopard.jpg
Kjole, Ganni, 2.899 1.739 kr.

Den velsiddende kjole

Det er en god ide at købe kjoler på udsalg – glem det dér med først at finde den helt rigtige, når lejligheden byder sig. Det gør man aldrig. Det ender i stedet for med, at tidspresset får én til at hastekøbe en alt for dyr kjole, som ikke helt lever op til forventningerne.

Se, hvad vi ellers skriver om: Shopping og Stil