Hana Jirickova Eurowoman
Foto: Jonas Bie Hana Jirickova i skjorte fra Libertine-Libertine.

Guide til udsalg 2019

10 ting, du skal købe på udsalg

Der er altid et godt kup at gøre, når det store udsalg er over os, men også mange fejlkøb. Derfor har vi lavet indkøbslisten med 10 gode køb, du skal købe, som sagtens kan bruges næste sæson – og næste, og næste.

Man kan aldrig få nok af basis-varer som den perfekte T-shirt, de bedste jeans og den blødeste sweater. Udnyt udsalget og opdater garderoben med nye basis-varer fra de lidt dyrere mærker, så du ikke behøver at købe (de måske lidt kedelige) basis-varer, når de nye kollektioner kommer i butikkerne.

LÆS OGSÅ: Guide til januar-udsalg: Her gør du de bedste kup

Vi har fundet 10 gode køb, som sagtens kan tages videre ind i næste sæson – og næste, og næste:

  1. Den gode taske. Hver sæson kommer der nye bud på, hvordan sæsonens tasker skal se ud. Men selvom buddene er mange, er det ofte de ældre og klassiske modeller, der bevarer statussen som it-tasker. Udsalget er derfor et godt tidspunkt at investere i drømmetasken, der aldrig går af mode. Gå efter de lidt unikke farver for at spare ekstra penge.
  2. Den pæne frakke. En klassisk frakke er et sikkert hit og giver følelsen af at være klædt ordentligt på. Altid.
  3. De praktiske, og pæne solbriller. Solbriller skal der til og man bliver oftest mere glad for et par man har investeret i, men hvis du er lidt nærig på solbrillefronten, så køb dem på udsalg.
  4. Den bløde kashmirstrik. Når du køber strik er det vigtigt, at kvaliteten er god og at det ikke er et alt for sæsonpræget item, så det også kan bruges næste sæson. Kashmir er utrolig vanedannende, når først man har ladet sig svøbe i det bløde garn, er der ingen vej tilbage. Derfor er det et godt køb, at gå på jagt efter.
  5. Det lækre undertøj. Vær smuk inderst inde med et sæt smukt silkeundertøj. Det kan være en dyr fornøjelse, men er en sikker vinder og et udsalgskøb, du ikke vil fortryde.
  6. Den skarpe skjorte. En hvid simpel skjorte er uundgåelig i ethvert klædeskab, og nu har du chancen for at få fingrene i en lækker en af slagsen.
  7. De uldne strømpebukser. Du kan altid bruge dem, og hvis de er af uld, så holder de længe. Derfor er de uldne strømpebukser vigtige.
  8. Den fine hue. Det danske vejr er hue vejr! Så på med den, og sørg for at den sidder godt til, så vinden ikke driller ørene.
  9. De høje stiletter. De klassiske stiletter, der kan bruges til både hverdag og fest, er enhver uundværlig. En simpel kjole, et jakkesæt eller blot et par jeans ser omgående ekstra smarte ud, når der tilsættes lidt feminin højde. Udnyt derfor udsalget og køb et par lidt mere ekstravagante, men klassiske stiletter, der vil gøre selv Carrie fra Sex and the City grøn af misundelse.
  10. Den velsiddende kjole. Det er en god ide at købe kjoler på udsalg – glem det dér med først at finde den helt rigtige, når lejligheden byder sig. Du ender nemlig ofte med at være under tidspres og købe en alt for dyr én af slagsen, som ikke helt lever op til forventningerne.
Se, hvad vi ellers skriver om: Shopping og Stil