13 smarte jakker, som gør dig klar til denne sæson

Foto: Getty Images & PR Her er 13 fine jakker, der helt sikkert gør dig klar til forår og sommer.

13 smarte jakker, som gør dig klar til denne sæson

Det er sikkert og vist. Foråret er over os, og sommeren lige rundt om hjørnet. Derfor skal de store, tunge vinterjakker gemmes væk, og den lettere sag findes frem. Her er 13 gode bud på, hvordan den kan se ud.

Det er sikkert og vist. Foråret er over os, og sommeren lige rundt om hjørnet. Derfor skal de store, tunge vinterjakker gemmes væk, og den lettere sag findes frem. Her er 13 gode bud på, hvordan den kan se ud.

Denim med detaljer

denim.jpg

Denimjakken er en trofast overtøjsven, der fint kan følge dig både i foråret og sommeren. I 2021-versionen er nøgleordet detaljer. Således ses jakken i både patchwork og med små påsyede perler, ligesom den er tilsat skulderpuder og et bælte i taljen. Lad den rå jakke give kant til dit feminine look, eller gå all ind ved at kombinere jakken med matchende jeans.

Arket.jpg
Arket, 890 kr.
stories.jpg
& Other Stories, 750 kr.
Monki.jpg
Monki, 750 kr.

Læs også: 10 tendenser, der er værd at holde øje med

Den evigt trendy trench

trenchcoat.jpg

Der er de designs, som defilerer ind og ud af modebilledet, og så er der dem, der bare altid holder, som trenchcoaten. Den lange frakke med taljebælte fås både i den helt klassiske beige udgave og nyfortolkninger, hvor designerne har opgraderet den med små detaljer, nye farver eller skønne mønstre.

Scotch_soda.jpg
Scotch and Soda, 1.999 kr.
custommade.jpg
Custommade, 2.499 kr.
jakke.jpg
Ivy & Oak, 2.720 kr.

Læder i lange baner

Lad dig lokke af de mange jakker, frakker, bombere, overskjorter og habitjakker, der dette forår kommer i lækre læderversioner. Inspirationen er blandt andet hentet fra 90'ernes rå grunge og det cool rock'n'roll univers, men du kan også lege med iøjnefaldende farver som blå, brun, gul og bordeaux, som giver et mindre hårdt udtryk.

Hosbjerg.jpg
Hosbjerg, 1.500 kr.
baum.jpg
Baum und Pferdgarten, 1.599 kr.
WoodWood.jpg
Wood Wood, 6.000 kr.
Levete-Room.jpg
Levete Room, 3.000 kr.

Læs også: 15 fede forårsjakker under 1.500 kr.

Forårets quilt

Quilte-teknikken har være brugt i mange hundrede år, men hvor quilt i gamle dage mest blev anvendt som varmebeskyttelse i tøjet, er det i dag ophøjet til en ægte modetrend. Den quiltede jakke gør dig således både chik og holder dig lun på kølige forårsdage, og den fås i mange udgaver fra den sporty version til den vintageprægede. Gå efter et fuldt look i quilt med en matchende nederdel, shorts eller bukser, eller brug jakken i et smukt tone-i-tone-look.

rabens.jpg
Rabens Saloner, 2.550 kr.
Amour.jpg
Helmstedt, 3.000 kr.
samsøe.jpg
Samsøe Samsøe, 1.400 kr.
Se, hvad vi ellers skriver om: Overtøj, Tøj og Trends