Uniqlo Alexander Wang
Foto: Uniqlo I kampagnen for samarbejdets kollektion optræder blandt andet norske @okay.kaya, der fortæller, at ”kollektionen er skabt til dig og mig.”

Alexander Wang og Uniqlo har skabt sæsonens pæneste undertøj

Hvilket undertøj, du vælger, er din egen sag og ingen andens, men hvis du mangler inspiration, så kig med her. Vi er helt tryllebundede af de simple, men smukke sager.

Her på redaktionen er der næsten altid én, der er klædt i Uniqlo. Hvad enten det er en pæn, blød merinouldtrøje, en nederdel fra et designsamarbejde eller farverige strømper. Og alle os, hvis hjerte banker for mode – ja, vi har altid haft en ting for Alexander Wang.

LÆS OGSÅ: Nu skal du ikke vente meget længere – Uniqlo åbner i Danmark

Ham, der fik os til at elske jerseynederdelen med rynkedetaljer, drømme om en voldsomt tung taske med nitter i bunden ved navn Rocco og gang på gang give os lyst til at iklæde os hans altid provokerende og rå, men også hverdagsvenlige, kollektioner, der er som skabt til alle, der ønsker en hverdag og garderobe, der skal kunne det hele.

Her ses Kaia Gerber og Naomi Chin Wing iklædt noget af det, som Alexander Wang tror mest på dette efterår. Sort, simpelt og tilført et provokerende element.

Nu er designeren gået sammen med det japanske brand Uniqlo om en kollektion, der vil klæde dig pænt og varmt på. Tøjet er designet til at være allertættest på din hud, og fungere som et slags underlag til din egen garderobe – sagerne er nemlig skabt af Uniqlos patenterede koncepter, HEATTECH og HEATTECH Extra Warm, men du kan lettet glemme alle tanker om thermo-undertøj. Det her er så smukt og simpelt, at de gode bluser og toppe nemt kan bruges for sig selv.

I kampagnen for samarbejdets kollektion optræder blandt andet norske @okay.kaya, der fortæller, at ”kollektionen er skabt til dig og mig.”

Samlet tæller vi 10 sager i neo-futuristiske materialer og neonfarver, der tager os tilbage til 80'ernes mode. Alle modellerne findes i hvid, beige, grå, sort og neon, og kollektionen tæller bådetrusser, bodystockings og langærmede trøjer.

Her er vores fem favoritter fra samarbejdet mellem Alexander Wang og Uniqlo:

Top, Alexander Wang for Uniqlo, 115 kr.

Trusse, Alexander Wang for Uniqlo, 75 kr.

BH, Alexander Wang for Uniqlo, 150 kr.

Bodystocking, Alexander Wang for Uniqlo, 300 kr.

Bodystocking, Alexander Wang for Uniqlo, 225 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Trends, Design, Stil og Modeuge