Anne Lose
Det meste af Anne Loses ferie skal tilbringes i pyjamas

Anne Lose: Her er mine skønhedsfavoritter

Anne Lose: “De beroliger, lindrer og styrker, så det ser ud, som om jeg har fået en ansigtsbehandling natten over”

Toilettasken bliver pakket med omhu, når Eurowoman-redaktionen skilles og drager afsted på sommerferie. Se, hvilke produkter, chefredaktør Anne Lose ikke kan undvære, når turen går til Bornholm.

– Jeg skal som sædvanlig tilbringe sommeren i Danmark med min mand Mads og vores to børn Dagmar og Johan Gilbert. Vi skal til Bornholm, hvor vi skal bo på Nordlandet, køre rundt på øen, spise på Kadeau og se Oluf Høst Museet. Vi skal også besøge mine svigerforældre i Musholmbugten og i sommerhus på Fanø, hvor tiden fordrives med strandture, østersfangst, golf og masser af læsning tilsat god vin.

Anne skal bruge disse produkter denne sommer

– Estée Lauders Advanced Night Repair-serie har hængt ved hos mig i mange år. Min nyeste addiction er de små ampuller, hvis min hud er en smule i ubalance og stresset. De beroliger, lindrer og styrker, så det ser ud, som om jeg har fået en ansigtsbehandling natten over.

Advanced Night Repair Intensive Recovery Ampoules, Estée Lauder, 995 kr.

LÆS OGSÅ: Pernille Rosenkilde: “Det er uundværligt med en solcreme, der ikke svedes af og er nem at påføre”

– Jeg elsker at have neglelak på og gerne i rødlige nuancer. Denne duo af neglelak og overlak holder helt vildt godt og i hvert fald 14 dage.

Essie Gel Couture i farven Rock The Runway, Essie, 110 kr. Essie Gel Couture Top Coat, Essie, 110 kr.

– Jeg bruger helst ikke mascara om sommeren, hvor jeg får farvet mine vipper hos Amazing Space. Derimod bruger jeg en forlængende vippekur og er meget begejstret for denne med naturlige planteekstrakter, der har givet mig længere og stærkere vipper på bare 10 dage. Og så er den Ecocert-certificeret som det eneste vippeprodukt på markedet.

Phyto-Medic Eyelash Enhancer, Lashfood, 895 kr.

– Jeg har en meget sart og lys hud og fik ofte soleksem, da jeg var yngre, fordi jeg ikke brugte den rigtige beskyttelse. Jeg er heldigvis blevet ældre og klogere. En af mine favoritter er Sisleys solcreme. Den er ikke billig, men den både beskytter og plejer helt sublimt.

Sunleÿa SPF 30, Sisley, 1.655 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed og Hudpleje