Pernille Rosenkilde
Om sommeren sparer Pernille Rosenkilde ikke på glade farver

Pernille Rosenkilde: Her er mine skønhedsfavoritter

Pernille Rosenkilde: “Det er uundværligt med en solcreme, der ikke svedes af og er nem at påføre”

Toilettasken bliver pakket med omhu, når Eurowoman-redaktionen skilles og drager afsted på sommerferie. Se, hvilke produkter, assisterende moderedaktør Pernille Rosenkilde ikke kan undvære, når turen går Amalfikysten.

– Jeg skal med min familie og kæreste til smukke Praiano på Amalfikysten. Jeg er for rastløs til at ligge længe på en strand, så jeg glæder mig til at opleve den smukke kystlinje med små, romantiske byer, hvor vi skal drikke vin og spise lækre delikatesser og det kuperede terræn, hvor jeg kan presse min kondition med bakkede løbeture og de mange trapper, der helt automatisk giver bikiniklare baller. Det er den perfekte kombination af aktiv og afslappet ferie.

Pernille skal bruge disse produkter denne sommer

– Mit hår svinger mellem at være skørt og krøllet a la Carrie Bradshaw til hurtigt at blive kruset og tørt. Især i sol og saltvand ligner det på nul komma fem en tør høstak. Denne nærende creme kan jeg bruge i enten tørt eller vådt hår, inden jeg skal ud og drikke italiensk vin og danse solen ned.

Hair After The Sun, Sachajuan, 140 kr.

LÆS OGSÅ: Marie Lodberg: “Jeg har fundet verdensmesteren i fugt”

– Allerede ved første møde med solens stråler har jeg tendens til at blive rød som en kogt hummerhale. Og efter en førstegradsforbrænding på Bali har jeg på den hårde måde lært, at solcreme er min bedste sommerven. Med intentionen (lad os nu se) om en aktiv ferie er det uundværligt med en solcreme, der ikke svedes af og er nem at påføre.

Sun Sport SPF 30, Lancaster hos Nicehair.dk (sponsoreret), 245 kr.

– Min hud har tendens til at miste sin glød i løbet af dagen, og selv om jeg får fregner af solen, hjælper jeg den lidt på vej med et sprøjt energi eller 10 af denne opkvikkende fugtmist i løbet af en lang dag udenfor.

GinZing Energy-boosting Treatment Lotion Mist, Origins, 145 kr.

– Jeg sværger til de økologiske læbepomader fra Hurraw, der altid dufter vanvittigt godt. Denne med solfaktor er win win!

Sun Protection Lip Balm SPF 15, Hurraw, 50 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed og Hår