TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Christina Hee Bune om sin garderobe, stil, bolig og skønhed
Foto: Luka Roné Blazer fra Mads Nørgaard, T-shirt fra Comme des Garcons, bukser fra By Malene Birger, ørering fra Ole Lynggaard Copenhagen og ur fra Georg Jensen.

Christina Hee Bune om sin garderobe, stil, bolig og skønhed

Christina Hee Bune: "Deres bh’er sidder og former på en måde, som ingen andre"

Hos 37-årige Christina Hee Bune er garderoben feminin og enkel, men fyldt med fine detaljer, glimmer og gerne lidt fjer. Kom med indenfor.

Christina Hee Bune er PR og kommunikations direktør hos PR bureauet PRD og bor med sin mand, Bjørn, og deres to døtre, Agnes og Dagmar. 

LÆS OGSÅ: Maria Sand: “Jeg bliver meget tit spurgt om, hvad det er, jeg har på, når jeg bruger det”

STIL

– Den er minimalistisk og feminin. Jeg holder mig til forholdsvis få styles og farver, som jeg ved fungerer til mig. Jeg bruger ret få sæt men varierer dem løbende efter sæson og humør.

INSPIRATION

– Jeg finder inspiration overalt – det kan være på Instagram, i magasiner, på gaden, på en udstilling eller via veninder.

Skjorter fra By Malene Birger og Zara.

FAVORITDESIGNER

– Det er svært at udpege kun én. Jeg er generelt ret stor fan af skandinaviske designere, da deres æstetik passer godt med min. Mine favoritter er Cos, Mads Nørgaard, Rodebjerg, By Malene Birger og Designers Remix, mens jeg er ret vild med Céline, Stella McCartney, Marni, Comme des Garcons og Rejina Pyo af udenlandske designere.

"Jeg har en ting for kimonoer, og jeg fyldte min kuffert med dem, da vi var i Tokyo." Her fra Karen By Simonsen, Stine Goya og en af dem fra Tokyo. Tasken er fra By Malene Birger.

HVERDAG

– Jeg har ret tit noget med bukser og skjorte på – oftest med en blazer eller kimono. Farverne er som regel sort, hvid, navy, grå og alle nuancer af rød. For tiden kan jeg især godt lide monokrome eller tone-i-tone outfits – gerne grå med mørkegrå med gråmeleret eller lyseblå med denim med navy.

Sko fra Chanel, Miu Miu, Stine Goya og Marni.

FEST

– Medmindre det er et bryllup eller lignende, så skiller mine fest-outfits sig ikke så meget fra det, som jeg har på til hverdag. Dog topper jeg op med en iøjefaldende ørering, læbestift og høje hæle.

Christina har strik i alle nuancer mellem grå og sort. Her med billede af Kathrine Raben og armbånd fra Chanel.

UNDERTØJ

– Jeg elsker Agent Provocateur. Deres bh’er sidder og former på en måde, som ingen andre kan. De er virkelig vanedannende. 

Ring fra Georg Jensen, halskæde fra Pandora, stor ring fra Ole Lynggaard ­Copenhagen, dåbskors, øreringe fra Dior og halskæde med initialer fra Ziva CPH.

SKO

– Jeg fortrækker flade sko i hverdagen, mens jeg som regel altid hopper i et par stiletter til fest.

Tasker fra Bottega Veneta, Chanel og Stella McCartney.

SMYKKER

– Jeg går altid med de samme ringe og halskæder. De har en helt særlig og høj personlig værdi for mig. Ringene er fra min dejlige mand og en enkelt er et arvestykke fra min mor. Jeg veksler som regel mellem to halskæder, men ellers skifter jeg kun, når det gælder øreringene. 

Kjole fra Self-Portrait og taske fra Tommy Hilfiger.

SHOPPING

– Primært shopper jeg efter noget, jeg har gået og luret på og ønsket mig gennem noget tid. Når det så er sagt, så bliver jeg altid begejstret, når de nye kollektioner bliver præsenteret, og jeg er da også altid frisk på at blive forført og tage en hurtig beslutning. Men jeg prøver at være fornuftig, der er jo så meget pænt. 

"Mine sko skal være i god kvalitet." Her i stiletter fra Christian Louboutin, kimono fra Designers Remix, bluse fra Style Nanda, bukser fra Hope og ørering fra Ole Lynggaard Copenhagen.

Budget

–  Jeg går tit på skjortejagt i Zara. De har de fineste detaljer og snit, mens de faktisk er ret gode i kvaliteten i forhold til prisen, da  de tit er i 100 % bomuld.  Mange af mine yndlingsskjorter er fra Zara.

Kjole fra By ­Malene Birger.

BEDSTE KØB

– Mine Chanel-sko. De har helt holdt fantastisk i årevis – både i kvaliteten og så er de ligesom udenfor trends, så de er altid pæne og aldrig umoderne.

"Jeg køber altid den samme parfume, Mademoiselle fra Chanel." Primer fra 3CE, neglelak fra L'Oreal, blush fra MAC, læbestift fra Dior og læbepomade fra Kiehl's.

SENESTE KØB

– Mine Marni-sko med sølvprikker. Dem fandt jeg på udsalg på Net-a-porter.com, og jeg er helt vildt glad for dem. Et hvert outfit bliver lidt mere festligt med dem på.

Skjorte fra Zara, bukser fra Designers Remix, sko fra Adidas og øreringe fra J.W. Anderson.

VÆRD AT REJSE FOR

– Mad eller seværdigheder. Jeg kunne godt finde på (og gør det ofte) at rejse langt for en særlig restaurant eller oplevelse.

GOD STIL

– Det lyder som en kliché, men god stil kommer virkelig indefra. Det bedste tip er at være dig selv og ikke være påtaget. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Stil og Karriere