Marie Sand
Foto: PR Marie Sands deler ud af sine skønhedstricks.

Marie Sand: Her er mine favorit skønhedsprodukter

Maria Sand: “Jeg bliver meget tit spurgt om, hvad det er, jeg har på, når jeg bruger det”

For PR manager hos Sand Copenhagen, ­Marie Sand, er flotte bryn noget af det vigtigste, og så holder hun sig til to ­skønhedsværktøjer, som hun bruger hver eneste dag.

1. Havbad

Min morgen starter altid med et koldt gys i Øresund. Det er blevet til et ritual efterfulgt af en god gang tørbørstning, som giver mig enormt meget energi til resten af dagen. Jeg afslutter med et bad i Aesops showergel med mandarin og bergamotte, som dufter vidunderligt.

Recharge, Karmameju, 399 kr.

Geranium Leaf Body Wash, Aesop, 290 kr.

2. Let dække

Om sommeren foretrækker jeg min makeup let og frisk. Jeg bruger dagligt foundation, en meget let udgave fra MAC, som bare lige giver mig et ensartet grundlag og fugter mit ansigt. Den har en superlet og nærmest ikke-dækkende konsistens. Jeg er ikke til tæt og pudret makeup.

Studio Face & Body Foundation, MAC, 50 ml, 245 kr

3. Fine bryn

Fra naturens side har jeg heldigvis ret tætte bryn, men jeg har opdaget Diors ultrafine brynblyant, og den er fantastisk! Jeg tegner let indimellem mine egne hår for at fremhæve faconen. Flotte bryn er noget af det vigtigste – de giver karakter.

Diorshow Brow Styler, fås i 4 farver, Dior, 180 kr.

LÆS OGSÅ: Charlotte Torpegaard: Sådan får du din sommerglød til at holde

4. Yndlingsduften

En af mine yndlingsdufte er Escentric Molecules 01, fordi den tilpasser sig din egen naturlige duft og derfor dufter forskelligt på alle. Jeg bliver meget tit spurgt om, hvad det er, jeg har på, når jeg bruger den. Den er også ret maskulin i sine noter, og det kan jeg godt lide.

Molecules 01, 100 ml, ­Escentric Molecules, 800 kr. 

5. Godt værktøj

Jeg har meget kraftigt hår, der nogle gange er svært at rede ud, og jeg er ­blevet afhængig af min Mason Pearson-hårbørste, som får bugt med mit hår uden at trække hårene ud. Jeg har den i tre størrelser og farver og bruger den også til min datter.

Popular BN1, Mason Pearson hos Barnholdts.com, 1. 245 kr.

LÆS OGSÅ: Jane Kønig: “Dette er den bedste shampoo, jeg nogensinde har ejet”

6. Bløde ­spidser

Til mit kraftige hår er jeg glad for den klassiske hårolie fra Moroccanoil, som jeg kommer i mine spidser efter hårvask. Den gør mit hår blødt og dufter himmelsk.

Treatment, Moroccanoil, 259 kr.

7. Min næste skønheds­investering

At få lavet vipper! Det er sådan en luksus at kunne slippe for mascaraen hver morgen (og at skulle tage den af igen om aftenen.) Jeg synes, resultatet er lækkert og naturligt. Især her om sommeren, hvor jeg ikke går med så meget makeup. Sidegevinsten er den vidunderlige 45 minutters lur, jeg får, mens de bliver lavet. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Hår og Makeup