Jane Kønig
Jane Kønig deler ud af sine skønhedsfavoritter.

Jane Kønig: Her er mine skønhedsfavoritter

Jane Kønig: “Dette er den bedste shampoo, jeg nogensinde har ejet”

Smykkedesigner Jane Kønig passer godt på sin hud. En gang om året køber hun en særlig luksuskur, som genoplader huden, og efter en lang dag i solen bruger hun en fugtgivende aftersun.

1. Efter solen

Når det er sommer og sol, benytter jeg mig af Clarins' aftersun. Den giver god fugt til huden og trænger hurtigt ind. Den bruger jeg efter mine solferier og hele sommeren ud.

After Sun Moisturizer Ultra-Hydrating, Clarins, 240 kr.

2. Friske øjne

Jeg har mange produkter fra Shiseido, som er gode til min hud. Et af produkterne er deres øjenkoncentrat, som jeg bruger både morgen og aften. Den giver en dejlig friskhed.

Ultimune Power Infusion Eye Concentrate, Shiseido, 550 kr.

3. Luksuskur

Kuren fra La Prairie køber jeg en gang om året i december eller januar – den holder frem til foråret for alvor er i gang. Kuren genoplader og giver min hud ny energi efter vinterens kolde måneder, og gør den klar til sommeren.

Cellular Power Infusion, La Prairie, 3.600 kr.

LÆS OGSÅ: Anita Falslund: "Jeg har altid en god fugt-mist med"

4. Mineraler

Jeg bruger mineralpudderen fra Tromborg til at lægge et naturligt slør på min hud. Jeg går aldrig med særlig meget makeup, men når jeg gør, betyder det meget for mig, at det ser naturligt ud.

Mineral Foundation, Tromborg, 360 kr.

5. Yndlingsduft

En af mine absolutte favoritter er molekyleduften fra Zarkoperfume. Den duft er simpelthen så skøn og ændrer sig kontinuerligt i løbet af dagen, da den påvirkes af varme og kulde. Den har været min favorit, lige siden den kom frem.

Molécule 234-38, edp 100 ml, Zarkoperfume hos Nicehair.dk (sponsoreret), 700 kr.

6. Bløde lokker

I flere år har min favorit shampoo været Oribes Signature. Den renser og blødgør mit hår, og er den bedste shampoo, jeg nogensinde har ejet.

Signature Shampoo, Oribe, 250 kr.

7. Min næste skønhedsinvestering

Min næste investering skal være den nye neglelak fra Chanel, som hedder Coralium. Den har simpelthen den skønneste sommerfarve, en smuk koral.

Le Vernis, Coralium, Chanel, 200 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Hudpleje, Parfume, Hår og Kvinder du skal kende