Stella McCartney jeans
Foto: All Over Press Frederikke Sofie i Stella McCartney.

Dine nye jeans skal være løse og fra Stella McCartney

En ny type jeans kommer til at overtage din garderobe

Løse, stramme, korte eller lange? Spørgsmålet om, hvordan dine jeans skal sidde, ser ud til at være besvaret for nu, hvis det står til Stella McCartney!

Vi ELSKER, når et par jeans sidder flot, er behagelige at have på og fungerer til alt. Lad det være de stramme og nærmest leggings-lignende jeans, Levi’s 501-modellen, der er vundet frem de seneste sæsoner eller den lavtaljede korte model, der hverken er løs eller stram.

LÆS OGSÅ: Topshop bliver kaldt ”vanvittige” efter lanceringen af disse jeans

Hvis det står til det britiske modehus Stella McCartney, er det ingen af førnævnte, du skal hoppe i til sommer.

Stella McCartney.

Det er nemlig den skater-inspirerede udgave med de store praktiske lommer, brede lange ben og en klassisk denimfarve, der er som taget ud af 1990’erne. Selvfølgelig i fuldkomment ubehandlet 100% bomuld, der kan holde til lidt af hvert.

Om de bliver din nye bedste ven, kan vi ikke spå om, men de kommer til at præge dit Instagram-feed og hænge på enhver modeprofil sommeren over. Det lover vi.

Jeans, Stella McCartney, 4.500 kr.

Sådan bruger du de løse jeans

Hvis du får lyst til at prøve tendensen af og er træt af 70’er-pasformen, der indtil nu har været allevegne, men som måske ikke helt var dig, så er det vigtigste, at du fokuserer på din talje og derved skaber en illusion af kilometer lange ben. Ja tak! 

Se, hvad vi ellers skriver om: Jeans, Bukser, Modeuge, Trends og Design