Ganni SS20

Foto: Yuliya Christensen/Getty Images Dans, dans så regnen falder ned!

Ganni Repeat Udlejning

Nu kan du leje Ganni på ugebasis

”På nuværende tidspunkt ved vi alle, hvor stor en negativ indflydelse modebranchen har på det globale klima,” siger Nicolaj Reffstrup – ene halvdel af Ganni – om motivationen bag Ganni Repeat.

Hvis du skal til fest i næste weekend og ikke ved, hvad du skal have på, har Ganni fundet løsningen med et nyt koncept, der bærer navnet Ganni Repeat. Parret bag Ganni, Ditte og Nicolaj Reffstrup, giver med Ganni Repeat dig – og alle andre – muligheden for at leje dele af deres aktuelle kollektion på ugebasis for et langt mindre beløb, end hvis du skulle købe de udvalgte styles.

LÆS OGSÅ: Her er farven, du skal male din garderobe dette efterår

Ganni er på en rejse for at reducere deres CO2-aftryk, hvor missionen er at blive mere cirkulær på tværs af virksomheden. Netop derfor er denne nye udlejningsplatform et genialt tiltag i kampen mod at reducere modebranchens anslåede 39.900 tons tekstiler, som hvert år bliver kasseret på dansk grund og sendt til forbrænding.

”På nuværende tidspunkt ved vi alle, hvor stor en negativ indflydelse modebranchen har på det globale klima. Heldigvis er bæredygtighed ved at blive en forudsætning for at drive forretning i modebranchen, men også en moralsk forpligtelse,” siger Nicolaj Reffstrup, som i 2017 underskrev Global Fashion Agenda’s Circularity Commitment med det mål at blive mere cirkulære i deres forretningsdrift inden 2020.

Blanca Miró Scrimieri i Ganni.

Om den beslutning siger han:

”Det har været en rejse, som har betydet, at vi virkelig må overveje, hvordan vi gør tingene. I denne første fase af lanceringen af ​​Ganni Repeat har vi som mål at teste, lære og forfine. Slutmålet er at skabe mere ansvarlige måder at drive forretning på i modeindustrien.”

Du kan allerede leje de Ganni-sager, du har forelsket dig i, med levering på tirsdag, hvis du bestiller dem nu. Fragten er gratis, og det samme er returforsendelsen. Hvis sidstnævnte er for hårdt, kan du købe tøjet til en reduceret pris.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stil, Shopping, Kjoler, Dansk Design og Modeuge