Her er 8 fine insta-bud: Brug foråret til at skifte brilledesign

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: ATSE Optik, BioBio, Fredensborg Briller, Louis Nielsen, Skjold Optik, Smarteyes, Unik Optik Hørsholm & ZEISS Vision Care.

Her er 8 fine insta-bud: Brug foråret til at skifte brilledesign

Moden i øjeblikket er fuld af farver og fart. Men hvad med brillen? Den får også et nøk opad på tjubang-trappen. Her kan du få inspiration til, hvordan din forårsbrille skal se ud, og hvad der er god øjensundhed.

Du kender det godt. Du kigger dig selv i spejlet, du ser den samme brille. Men prøv at tænke på i hvor høj grad, du egentlig kan skifte udtryk, når du går med briller. Dette forår er ingen undtagelse; der er fart på drengen. Så kig gennem insta-gallerierne herunder og bliv inspireret til at få en ny, hurtig brille, som samtidig er god for dine øjne.

ATSE Optik - Briller som skiller sig ud

BioBioDen bæredygtige unisexbrille

Fredensborg Briller - Kvalitetsstel: (Sol)briller med styrke

Louis Nielsen - Fin forårskollektion fra Liberty

Skjold Optik - Håndplukkede briller

Smarteyes - Skandinaviske designerbriller: Helt unikke

Unik Optik Hørsholm - God rådgivning: Sidste nye inden for brillemoden

ZEISS Vision Care - Topoptik: Her er øjensundhed vigtig

Briller som skiller sig ud

Det kræver blot én detalje at se skarp ud. Vi synes, det bør være dine briller, mener ATSE Optik, som bryster sig af at være en anderledes optiker. Helt uden tilknytning til kæderne på markedet, drives butikken af Ann Thambo Nielsen, som har 18 års erfaring som optiker.

Hos ATSE Optik håndplukker de nøje hvert enkelt brillestel, de har på hylden. Alle stel er unikke på hver deres måde, og du kan være helt sikker på, du ikke møder din brille andre steder i byen.

Følg @atse_optik og bliv inspireret af deres brilleunivers - book en tid her.

Den bæredygtige unisexbrille

Det er hipt, når det danske brand BioBio nytænker måden at designe og producere briller på. Formålet er at levere tidløse unisex-designs til alle størrelser med afsæt i bæredygtighed og gennemsigtighed.

BioBio-kollektionen består af fem essentielle brillemodeller, som alle er designet fra bunden i hjertet af København. Modellerne er kønsneutrale og fås i størrelserne XXS, XS, S, M og L, så alle i princippet kan købe den samme style - uanset alder, hovedfacon og køn.

Kollektionen er håndlavet i det naturlige og biologisk nedbrydelige italienske acetat-materiale M49, og til hver brille medfølger et stilrent etui i genbrugt læder.

Udforsk kollektionen og se forhandlerliste.

Kvalitetsstel: (Sol)briller med styrke

Er du til det klassiske, farverige eller det sprælske? Hos Fredensborg Briller lover de dig at blive guidet til det helt rigtige valg af brillestel og brilleglas, og der er god tid til dig. Fredensborg Briller har et stort udvalg af kvalitetsstel i unikke og spændende modeller.

Den faglige stolthed vægtes højt, hvor brillestellet altid matches med nogle glas, som er af højeste optiske kvalitet fra Carl Zeiss.

Fredensborg Briller fører solbriller fra det amerikanske brand Maui Jim (#officialmauijim) med polariserede glas, som giver uovertruffen klarhed, UV-beskyttelse og farveforstærkning. Det er altså den perfekte solbrille til mange forskellige aktiviteter - og fås med og uden styrke.

Se mere og bliv inspireret gennem deres Instagram-univers.

Fin forårskollektion fra Liberty

Kender du det britiske high-end brand Liberty? Louis Nielsen har netop føjet brandet til deres portefølje af internationale samarbejder. Liberty-brandet er nok mest kendt for deres blomstrede univers og for det store modehus Liberty of London på Regent Street, men har nu i samarbejde med Louis Nielsen skabt en kollektion af skønne brille- og solbrillestel i enkle forårsfarver med fine detaljer.

Liberty-kollektionen er lige landet i butikkerne, og alle stel kan fås som både briller og solbriller.

Kollektionen koster 1.695 kr., og du kan finde den i alle Louis Nielsens butikker landet over.

Håndplukkede briller

Har du brillen i fokus? Så kom ned til Skjold Optik, hvor der er stor kærlighed til smukke briller og lækre detaljer, og hver solbrillestyle er håndplukket.

Både i deres butik og på deres webshop kan du finde et stort udvalg af de brands og solbriller, som de tror på, bliver sommerens hits. Solbriller er foråret og sommerens vigtigste accessoire, hvis man spørger dem! Med de lange solrige dage, inspirerer de dig til at beskytte øjnene og områderne omkring øjnene for solens stråler - og selvfølgelig se godt ud imens.

Se mere og bliv inspieret gennem deres Instagram-univers.

Skandinaviske designerbriller: Helt unikke

Briller er mode, stil og personlighed - og en af de accessories, der hurtigst kan ændre eller pifte dit look op. Når du skal finde nye briller hos Smarteyes er hele butikken din legeplads – du får altid frit valg mellem alle stel og kollektioner, også de nyeste, så du ikke skal gå på kompromis med dit udtryk på grund af pris.

Smarteyes er optikerkæde med skandinavisk kvalitetsdesign til attraktive priser. Alle Smarteyes-stel er designet af deres egne designere i Sverige, og de fås derfor eksklusivt hos Smarteyes.

Gå på opdagelse i et skandinavisk brilleunivers, hvor du kan finde inspiration til din næste brille!

God rådgivning: Sidste nye inden for brillemoden

Hvad er fordelen ved, at din lokale optiker er uafhængig af kæder? Unik Optik Hørsholm blev grundlagt i 1972 og drives i dag af Birger Iversen, og optikeren er netop uafhængig.

Derfor kan de selv bestemme deres udvalg af briller, brilleglas og kontaktlinser, så du altid (lover de) er sikker på at få den bedste kvalitet og nyeste teknologi. De udvælger nøje vores brillestel efter tidens tendenser, høj kvalitet og god pasform, så du altid er sikker på, at du får den bedste kvalitet og bliver moderigtigt klædt på. Og de bestræber sig altid på at have det sidste nye inden for brillemode, som du blandt andet kan tjekke ud over deres Instagram-profil.

Topoptik: Her er øjensundhed vigtig

Betyder din øjensundhed meget for dig? Så tjek tyske ZEISS Vision Care ud, som har over 175 års optiske gennembrud og innovationer bag sig. De bestræber sig på at levere topoptik, så alle deres brillebrugere kan se klart gennem det bredest mulige synsfelt. Det sker samtidig med, at den hurtige ændring mellem nærsyn og længere afstande er så glidende som muligt - noget de mener stadig bliver vigtigere med vores online og aktive livsstil.

Samtidig lover de at sørge for, at brillerne også er så lette, tynde og anti-reflekterende som muligt, så du altid føler dig godt tilpas og ser godt ud.

I de senere år har flere af deres innovationer handlet om øjensundhed og behageligt syn, herunder fuld UV-beskyttelse (selv i klare brilleglas!). Det gælder også solbriller, der bliver lysere i skygge eller overskyet vejr - og mørkere i fuldt solskin samt blålysblokering for behagelig underholdning foran skærmen.

Dyk ned i universet gennem deres Instagram-profil.

Se, hvad vi ellers skriver om: Trends, Stil og Instagram