Sæsonens helt store skønhedstrend
Naturligt look på læberne set på catwalken hos Alexander Wang til NYFW 2014.

Sæsonens nye skønhedstrend

Her er afløseren for læbestiften

Hvis du vil følge den nyeste skønhedstrend inden for makeup, så drop den markante læbestift og gå i stedet efter det naturlige look med bløde og sunde læber.


Hvis du vil lade dig diktere af sæsonens næste store skønhedstrend, så skal du tone ned for makeuppen og droppe læbestiften. Under New York Fashion Week så man, ifølge Nymag.com, hvordan nogle af de største internationale designere, som eksempelvis Alexander Wang, havde valgt at give sine catwalkmodeller et nude look på læberne.

Det nye naturlige look på læberne kan, ifølge den amerikanske makeup artist, Diane Kendal fra NARS Cosmetics, skyldes at læbestift sommetider kan komme til at virke retro, med mindre at der er helt knald på farverne. Hun forklarer det således:

- Denne sæson føles det simpelthen bare ikke relevant med læbestift. Og nogle gange, med mindre du bruger en neonfarve, kan det ende med at se lidt gammeldags ud, siger hun i et interview med Nymag.com.

Det naturlige look passer godt ind i den bølge vi ser i øjeblikket, hvor naturlig skønhed og sporty elementer har markeret sig tydeligt i modebranchen. Udover at designerne lader deres kollektioner bære præg af den sporty tendens, så viser tendensen sig også på Instagram, hvor kendte, såvel som ukendte, viser deres 'sande jeg' i form af billeder af dem selv uden makeup og hashtagget #nofilter og #nomakeup.

Hvis det nye naturlige look er noget for dig, så er det heldigvis let at få og kræver ikke meget andet end en god læbepomade eller en nude-farvet gloss. Du kan også vælge at følge en anden helt stor skønhedstrend, hvor det handler om ikke at lade sine fregner dække, men i stedet lade dem være en del af looket og tegne dem på, hvis du ikke har nogle. Til det er der kun at tilføje, at den naturlige skønhed heldigvis er kommet for at blive.


LÆS OGSÅ: Quick fix: 9 tip til en hurtig skønhedsrutine

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed