Microblading før og efter
SPONSORERET indhold

Vi tester microblading: Smukke bryn, ja tak!

Nogle har smukke bryn fra naturens hånd. Andre skal have lidt (meget) hjælp til at få dem. Vi har testet microblading – se resultaterne her.

Af:: Camilla Haldrup Foto: Klaus Rudbæk
02. jan. 2019 | Mode | ALT for damerne

Vi er mange, der tilhører den gruppe af kvinder, hvis øjenbryn trænger til lidt hjælp. Sundhedsredaktør Camilla Haldrup tilhører den gruppe, og hun håber, at den nye teknik kaldet microblading, hvor bittesmå brynhår bliver tatoveret på, kan give hende de fyldige, velformede bryn, hun altid har drømt om.

LÆS OGSÅ: Ekspert: "Jeg har afvist utroligt mange unge piger, som vil have tatoveret fregner, fordi det pludselig er blevet moderne"

"Nok se, men ikke røre"

...har min faste bryndame formanet mig om i de mere end to år, hvor jeg har gået hos hende i forsøget på at gro mine lyse og ujævne øjenbryn mere tætte. Men selvom jeg har holdt nallerne væk fra pincetten og i stedet ladet eksperten farve og rette til med tråd hver femte uge, har brynene aldrig vokset sig fyldige, og resultatet er aldrig blevet helt godt.

Lige efter hver behandling har de været unaturligt mørke og markante for derefter at blive nærmest gennemsigtige hen mod næste omgang. Nu er jeg parat til at prøve andre og mere effektive veje til at få tæmmet mine bryn.

Sådan ser det ud, når man får lavet microblading.

På Aglaia Klinikken

...på Østerbro i København er Line Therkildsen, der er uddannet sygeplejerske og kosmetolog og indehaver af klinikken, overbevist om, at jeg kan opnå et mere jævnt og naturligt resultat med microblading. Microblading er en forholdsvis ny form for permanent makeup, hvor man med en pen tegner fine og ultratynde hårstrå.

Mine bryn er oplagte kandidater, vurderer Line, om end der også er visse udfordringer i dem, fordi de er lyse og ret asymmetriske. Hun har heldigvis mod på udfordringen, og ved den første konsultation begynder hun med at tegne brynene op, så jeg kan fornemme den fremtidige form og det mere fyldige udtryk. Det ser flot – og heldigvis stadig meget naturligt – ud.

De første strøg

...med den skarpe pen kan jeg næsten ikke mærke. Jeg har fået en bedøvende creme på, som her i starten gør sit job virkelig godt. Virkningen fortager sig dog undervejs, og selvom Line smører mere creme på med jævne mellemrum, må jeg indrømme, at det niver lidt i huden.

Den kradsende lyd af pennen skal jeg også lige vænne mig til. Line arbejder sig frem, hårstrå for hårstrå, holder nu og da pause for at vurdere resultatet og fortsætter så med at tegne. Hele tiden har hun det naturlige look for øje, forklarer hun. Og det gør mig tryg, mens jeg ligger der på briksen.

Wow!

Behandlingen foregår a to-tre omgange med fire-seks ugers mellemrum, og allerede efter denne første omgang er jeg superglad for resultatet. Det er som om, hele mit ansigt har fået et løft! Line har formået at give mine ellers vandrette bryn en flot bue, som er umulig at opnå gennem plukning og almindelig farvning.

I dagene efter behandlingen smører jeg brynene flere gange dagligt med den plejende creme, som jeg er blevet udstyret med, og jeg passer på i solen. Ved min anden og sidste behandling retter Line til ved at tegne flere hårstrå, så brynene syner endnu mere tætte og fuldendte.

Spørger du mig

...om jeg vil gøre det igen, så er svaret et klart ja. For jeg er kommet uendeligt tæt på de bryn, jeg altid har drømt om. Jævne og fyldige, uden på nogen måde at ende i skovsnegle-kategorien. De er ikke 100 procent identiske, og det skal de heller ikke være, for intet menneske er fuldstændigt symmetrisk i ansigtet, forklarer Line.Det ville være ret unaturligt.

Jeg slipper ikke for at skulle have rettet og farvet brynene nu og da, men de vil aldrig blive helt transparente, og den flotte form forsvinder heller ikke, så vedligeholdelsen bliver uden tvivl nemmere. Om cirka et år vil det være tid til en opfyldning, og selvom jeg endnu ikke helt har glemt den lidt nivende smerte, så er jeg ret sikker på, at jeg igen smider mig på briksen hos Line for at få mit bryn-fix. Jeg er hooked.

Hvor: Vi testede behandlingen hos Aglaia Klinikken på Øster Farimagsgade 73, 2100 København Ø.

Pris: 5.500 kr. – inkl. 2 opfyldninger indenfor 4-6 uger efter behandlingen.

Anbefalet til dig