Céline bag
Foto: Getty Images Her ses tasker, tøj og sko fra Célines forårs- og sommerkollektion 2018.

Céline online shop

Nu kan du endelig shoppe Céline online

Modehuset fra 1945 har en lidt anden tilgang til den digitale verden end os andre.

Selvom priserne ligger langt over den gennemsnitlige kvindes budget, så er det her, du finder drømme i fysiske genstande, og vi har ventet længe på denne nyhed.

LÆS OGSÅ: 17 steder, du kan shoppe luksus second hand online

Ifølge Women‘s Wear Daily træder Céline nu ind i markedet for onlinehandel og åbner op for kunder verden over løbende over de næste to år. Franskmændene kan allerede shoppe i den virtuelle butik nu. Her i Danmark skal vi dog vente lidt, før vi kan svinge dankortet fra sofaen og hente de smukke sager på posthuset.

Céline starter nemlig op med onlinehandel i Frankrig, hvor lanceringen vil blive markeret af en digital reklamekampagne fra midten af ​​december. Her efter kommer resten af Europa og Amerika igennem 2018, hvor Japan bliver åbnet op for i 2019.

 

Et opslag delt af Céline Official (@celine) den

Taske, Céline, 7.100 kr.

Det franske modehus, der et ejet af luksuskonglomeratet LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton, blev skabt i 1945 af Celine Viplana og lavede i starten sko til børn. Siden han hen blev det også til sko og tilbehør til kvinder. Siden 1960’erne har modehuset også rummet tøjkollektioner – skabt af blandt andre Michael Kors, som var succesfuld chefdesigner for mærket i syv år frem til 2004, hvorefter Roberto Menichetti overtog stillingen i et år og overgav posten til Ivana Omazic, der var kreativ direktør indtil 2008.

Fra da af og til nu har titlen så tilhørt Phoebe Philo. En engelsk kvinde, der begyndte som designassistent for Stella McCartney hos Chloé, og som med stor succes overtog titlen som chefdesigner, da Stella McCartney stoppede for at starte sit eget mærke i 2001. I januar 2006 var det Phoebe Philo, der stoppede hos Chloé for at hellige sig familielivet, hvorefter hun igen påtog sig tjansen og præsenterede sin første Céline-kollektion i marts 2009.

 

Et opslag delt af Céline Official (@celine) den

Små øreringe, Céline, 3.000 kr. pr. par. Store øreringe, Céline, 5.000 kr. pr. par.

Selvom det måske kan virke mærkeligt med så sen og gammeldags tilgang til den digitale sfære, så var det også først i februar i år, at Céline åbnede deres Instagram-profil. Den har i dag 639.000 følgere, og også denne platform er styret skarp af Phoebe Philo kreative hold, og deres æstetiske syn.

www.celine.com vil du kunne finde Ready-to-Wear, tasker, tilbehør, sko og en række eksklusive tjenester, der falder perfekt i hak med det luksuriøse modehus. Disse inkluderer køb af ordrer, du kan hente i butikkerne, returnering i Céline-butikker verden over, bookning af fysiske aftaler i butikkerne og afhentning af varer på din hjemmeadresse. Vi glæder os!

Se, hvad vi ellers skriver om: Trends og Modeuge