Charlotte Eskildsen

Foto: Privat og PR Skønhed ifølge Charlotte Eskildsen.

Skønhed ifølge...

Charlotte Eskildsen: Jeg undlader så vidt muligt at rense mit ansigt med vand

Kreativ direktør Charlotte Eskildsen vil helst sove længe og starte dagen med så lidt makeup og så meget fugt som muligt. Og kaffe! Alderen elsker hun – for hvorfor skulle man ikke det? – og skønheden ser hun særligt hos dem, der er tro mod sig selv.

Min morgenrutine består af… at få en kold vaskeklud i ansigtet efterfulgt af Açai Facial Oil fra Rudolph Care. Og så kræver den kaffe og at sove så længe som overhovedet muligt.

At pleje min hud... er jo en supervigtig del af min hverdag, og det betyder meget for mig, om jeg har noget på huden eller ej. Generelt er jeg ikke specielt vild med at have makeup på, så det er rart at tage det af igen. Hudplejen er den vigtigste investering for mig.

Jeg lægger makeup, når...  jeg skal på arbejde og til fest. Og det bedste ved at tage den på er at tage den af igen.

Min makeuprutine er… less is more. Mit fokus er på huden, masser af fugt, renseservietter til at fjerne løjerne og så lidt vand som muligt, da det kan udtørre huden.

Jeg plejer mit hår med... alt fra de franske apoteker! Elsker deres udvalg. Af danske produkter er jeg glad for Meraki.

Den bedste duft for mig er... Philosykos fra franske og fine Diptyque.

Hvis min hud slår ud eller ikke arter sig, er mit trick… at undlade at bruge vand og kun bruge Facial Mist fra Rudoph Care og Augustinus Bader The Rich Creme.

Det bedste skønhedstip, jeg nogensinde har fået... fik jeg af en skøn kvinde fra Rudolph Care i Paris. Det var netop at undlade at bruge vand til at rense ansigtet, men kun en mist og en god olie.

Hvis jeg kunne give mit teenage-jeg et skønhedsråd, ville det være...  køb alt fra Avènes Hydra Clearance-serie, og brug ingen vand på huden. Sov mere, og spis sundere – og husk, at det hele kun en fase.

Den alder, jeg har nu, er... da superfed! Altså man kan jo ikke lave om på det, så hvorfor ikke bare nyde det? Man bliver ikke yngre, men det kan der jo også komme noget godt ud af.

Nutidens skønhedsideal er... at være tro mod sig selv – og altid Helena Christensen.

Jeg føler mig smukkest, når... jeg griner.

Charlotte Eskildsens favoritter: 

masque creme rose noire.jpg

Godnat-maske 

Sisley Black Rose Cream Mask er den bedste maske, jeg har prøvet. Jeg elsker at sove med den på. Black Rose Cream Mask, Sisley, 1.110 kr.

Avene Cicalfate Repair Cream.jpg

Hverdagsfavorit

Avènes Hydra Clearance-serie, og brug ingen vand på huden. Sov mere, og spis sundere – og husk, at det hele kun en fase. Cicalfate+ Repair Cream, Avéne, 100 kr.

augustin-bader creme.jpg

Den magiske creme

Augustinus Bader laver den bedste creme, der føles som ren magi på huden. The Cream, Augustinus Bader, 1.700 kr.

Facial Oil Delight.jpg

Kaviar til huden 

Denne her olie er den rene eliksir og det tætteste, man kommer på at give sin hud kaviar. Açai Facial Oil, Rudolph Care, 795 kr.

Power potion.jpg

Stress af 

Jeg er vild med Karmamejus muskelsafslappende Blaze, der er god mod en øm nakke … og helt fantastisk, hvis man er stresset. Blaze Power Potion, Karmameju, 180 kr.

Meraki Wipes.jpg

Ren hud uden vand 

Wipes er den hurtigste og nemmeste løsning, når makeuppen skal tages hurtigt af. Og jeg glæder mig altid til at tage den af. Cleaning Wipes, Meraki, 25 kr.

Dette instabillede er smukt for mig, fordi …

ToteBag_DesignersRemix.jpg... det handler om et af vores mange klimaprojekter. Vi er et bæredygtigt brand, og det ligger i vores dna. Dét, synes jeg, er smukt, og så er det et vigtigt budskab at fortælle på Instagram.

Charlotte Eskildsen

er founder og creative director hos Designers Remix og The Garment. Hun er gift med Niels Eskildsen, og sammen har de Smilla på 15 år og Sofine på 11 år. Hun er netop nu aktuel med sine upcyclede kollektioner med unika-pieces, Designers Remix Re-made.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed ifølge..., Skønhed, Hud og Hudpleje