SIDSTE CHANCE – KOM MED TIL DANMARKS HYGGELIGSTE KVINDELØB

Pernille Rosenkilde
Foto: Ida Tietgen Høyrup Pernille Rosenkilde i BH fra sloggi.

Street style August 2018 Copenhagen Fashion Week

Var dette modeugens 11 bedst klædte kvinder?

Noget af det bedste ved modeugen er at se, hvad folk har taget på, for trods hedebølge er de smarte gevandter fundet frem fra arkiverne.

Copenhagen Fashion Week er netop afsluttet, og vores smukke danske hovedstad var endnu engang forvandlet til et virvar af velklædte personligheder, stressede pressefolk og ikke mindst fantastiske farver, nye trends og smukke modeller.

LÆS OGSÅ: Bliver dette årets modeuge-sko?

Og netop de velklædte personligheder og stressede, men altid velklædte, pressefolk var ekstra godt klædt på denne uge. Vi sendte vores fotograf i marken og fandt dem, vi synes, var de bedst klædte igennem de 5 dage.

Her er 11 kvinder, vi synes var de bedst klædte under Copenhagen Fashion Week

Jenny Walton.

Courtney Trop.

Emili Sindlev.

Det bedste ved en body er, at den smyger sig pænt om kroppen, løfter barmen og kan bruges for sig selv. Det demonstrerer influencer Marie Jedig her med et par seje bukser og støvler. Body fra S by sloggi hos Magasin.

Pernille Teisbæk og Philip Lotko.

Ulrikke Toft Simonsen.

Hanna Stefansson.

Gør som kommerciel redaktør for Eurowoman, Pernille Rosenkilde, og brug en kontrastfarvet BH med smukke stropper under en gennemsigtig skjorte for at få et sporty og sejt look – med sloggis BH’er får du nemlig både komfort og udseende i ét. BH fra S by sloggi hos Illum.

Stephanie Gundelach.

Reese Blutstein.

Se, hvad vi ellers skriver om: Trends, Stil og Modeuge