SIDSTE CHANCE – KOM MED TIL DANMARKS HYGGELIGSTE KVINDELØB

Pernille Teisbæk Street style
Foto: Getty Images Pernille Teisbæk er også fan af skoen!

Havainas street style

Bliver dette årets modeuge-sko?

Når kalenderen siger august, betyder det modeuge, og dermed også tøjkrise og overtræk for nogle af os. Vi tror, at denne sko bliver et sikkert valg.

I næste uge løber Copenhagen Fashion Week igen af stablen, og vores smukke danske hovedstad forvandles endnu engang til et virvar af velklædte personligheder, stressede pressefolk og ikke mindst fantastiske farver, nye trends og smukke modeller.

LÆS OGSÅ: Sådan kommer du til modeuge uden invitationer

Men, hvis du tror, at du forgæves skal forsøge at få en bid af den fænomenale uge, så tro om igen – vi har fundet en smutvej, der klæder dig på som modeugegæst, og gør det nemt for dig at være en den af kliken.

Bare rolig. Det koster dig ikke mere end 200 kroner. Havaianas-sandalen er nemlig i højsædet til at blive dette års modeuge-sko.

Se bare, hvordan det danske stilikon og tidligere Eurowoman-ansatte bær de farverige sandaler med en Céline-kjole og gule solbriller under den parisiske modeuge.

Sandaler, Havainas hos Zalando, 200 kr.

Sådan skal du bruge dine Havaianas-sandaler

Selvom en god gammeldags klip-klap-sandal inviterer til et par udvaskede cowboyshorts og den varme fleece-trøje, så gælder det om at give den et elegant modspil. Det kan du for eksempel gøre ved at bruge dem med kjolen, du altid føler dig lidt for fin i, eller nogle lækre herrebukser med en pressefold.

Trine Kjær i lyserøde Havainas-sandaler og Ganni-kjole.

Der er ingen regler for hvilke farver, du skal vælge, så længe du husker, at skoene er så afslappede, som det kan blive, og hovedreglen derfor altid er, at du skal give dem et løft.

Vi får se!

Se, hvad vi ellers skriver om: Modeuge, Trends, Stil, Kvinder du skal kende og Sko