Tine Emilie Svendsens garderobe
Foto: Pernille Ringsing Tine i skjorte fra Skall ­Studio og bukser fra H&M.

Kom med ind i Tine Emilie Svendsens garderobe

Tine Emilie Svendsen: "Det mest behagelige undertøj, jeg nogensinde har haft på"

Hos Tine Emilie Svendsen er skabet fyldt med afdæmpede ­pudderfarver som lyseblå og sandfarvet, der giver garderoben et cool skandinavisk udtryk.

Tine Emilie Svendsen, 26, er sammen med Tanja Gregersen co-founder i det nye makeupbrand Miild, som er allergi-venligt, økologisk og har fokus på bæredygtighed. Begge har baggrund som makeupartister og startede brandet, da den ene fik konstateret allergi, mens den andens blev forværret.

LÆS OGSÅ: Hvordan holder Helena Christensen sin hud blød og smuk?

Kom med ind i Tines skab, der er fyldt med enkle snit, fine mønstre, strik og T-shirts i lange baner.

T-shirts fra Acne Studios, Topshop, Cos og H&M. Den med aben har været i skabet, siden Tine var 7 år. Øreringe fra By Malene Birger og sko fra H&M.

Stil

– Jeg er særligt glad for at gå med helt basic farver som sort, grå, hvid og mørkeblå. Når det er sagt, så er jeg også rigtig glad for sæt i smukke mønstre, mens farverige øreringe også hitter hos mig for tiden.

Olier fra Ecooking og ­Urtegaarden, mineral foundation, pudder og blush fra Miild Makeup, tørbørste fra Karmameju.

Inspiration

– Jeg elsker at kigge efter inspiration i blade, og så bliver jeg inspireret af kvinder med god udstråling. Der er virkelig meget, som ser godt ud, hvis man bare føler sig godt tilpas. Vi har så mange stilfulde kvinder i Danmark, det opdager man hurtigt, hvis man tager ud i byen en aften.

Tine i sæt fra The Lab, sko fra H&M og øreringe fra Zara.

Favoritdesigner

– Lige nu er min favorit Ayaiu. De laver styles i superlækre materialer og rigtig gode strik. Samtidig er de gode til at fortælle ned til mindste detalje, hvordan deres bæredygtige fremstillingsprocesser foregår – det tiltaler mig meget.

Stribet skjorte fra Topshop, beige fra Mango og kjole fra Zara.

Hverdag

– Jeg har ofte en god strik på sammen med alt fra nederdele til brede bukser.

Fest

– Jeg er meget forskelligt klædt på til fest, det kommer lidt an på, hvilket arrangement jeg skal til. Jeg går dog gerne i sæt i denim eller i et fint mønster og oftest med høje hæle. Jeg er meget sjældent klædt i sort.

Tine i skjorte fra Skall ­Studio og bukser fra H&M.

Mest og flest

– Jeg bliver ved med at falde for nye jakker. Jeg synes, at jakker kan fuldende et look, og så er det sjovt at have en masse forskellige.

Taske fra Louis Vuitton, nøglering med indgravering fra Stolbjerg Copenhagen samt briller, notesbøger og en kalender, som Tine for det meste har med på farten.

Igen og igen

– Strik. Jeg synes en god strik passer til alt: Udover en kjole, til jeans, nederdele, shorts – der er så mange muligheder.

Bukser fra Topshop, bluse fra Carin Wester og ­taske fra H&M.

Sko

– Til hverdag bruger jeg sneakers eller støvletter. Til fest er det stort set altid med hæl, men hvis jeg ved, at det bliver en danseaften, er jeg altså mest til flade sko.

Strik og shorts fra Aiayu.

Smykker

– Det kommer meget i ­perioder hvor meget og hvordan, jeg bruger mine smykker. Jeg har nogle smykker, som er gået i arv, som giver mit look en hel anden historie og et andet liv, dem er jeg meget glad for. Til jul fik jeg de flotteste Malene Juhl Jørgensen øreringe af min kæreste, de har siddet på mig lige siden.

Hoops fra Jane König, kæden er en gave, ring med V fra Maria Black, øreringe fra H&M, ring med sten fra Ole Lynggaard Copenhagen og guldring fra & Other Stories.

Tasker

– Min brune Louis Vuitton-taske er min absolutte favorit. Størrelsen er perfekt, og så er den lidt anderledes – både formen og i forhold til, hvad mærket ellers har lavet. Jeg får lidt en 70’er-feeling af den.

”Woron laver det mest behagelige undertøj, jeg nogensinde har haft på. Jeg opdagede det for nyligt, og nu drømmer jeg om en undertøjsskuffe kun med deres trusser, bh’er og bodystockings i. Det er et dansk mærke, så jeg får både noget dansk, kvalitet og komfort på én gang”.

En rejse værd

– Jeg har svært ved at finde gulerodsolie til ansigtet i Danmark. Så det prøver jeg altid at støve op, når jeg rejser. Der er mange lande, som har nogle rigtig gode apoteker.

Stribet skjorte fra Topshop og denimbluse fra Nué Notes.

Altid hos dig

– Mine smykker. Jeg har fået mange i gave, og jeg holder derfor rigtig meget af dem. Der er mange af dem, som jeg gerne vil give videre til mine børn, når jeg en dag får sådan nogle.

Klar på 5 minutter

– Det allerførste, jeg gør, er at lave en smuk hud med glød og liv, det er vigtigt for mig. Herefter hopper jeg i noget tøj, som jeg før har sammensat, så ved jeg, at det ikke kan gå helt galt.

Sorte sko fra Cos og røde fra H&M.

God stil

– Hvis du har en dejlig udstråling og smiler, har du i mine øjne rigtig god stil.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stil